Afrika Äldre Resenärer Demografiska Djerba Familj med barn Geografi Medelhavet Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Tunisien Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Tunisien

Djerba tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Djerba tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Djerba

För många resenärer är Medelhavet en drömdestination. Även om många fokuserar på den europeiska kusten, varför inte få en unik upplevelse och kolla in en annan sida av Medelhavet. Den tunisiska ön Djerba, den största ön utanför Nordafrika, är en blandning av vackra stränder och ökenstäder med en spännande historia. Ön sägs till och med vara en av Odysseus stopp under sina resor. Att planera en resa är enkelt, eftersom våra tillgängliga semesterbostäder är bra för alla.

Tillgänglig Semesterbostäder

Vi vet att inte alla har samma tillgänglighetsbehov när det gäller semesterbostäder, varför vi tillgodoser den funktionshindrade resenären. Alla våra hotell och lägenheter har rullstolsåtkomst och är en bekväm passform för hela din grupp. Du kan också hitta rätt boende för din budget, vilket gör att din grupp att fokusera på att ha kul under din semester i Djerba.

Djerba Upplevelser

Medan du besöker den vackra ön, är alla din grupp är säker på att ha en bra tid. Här finns aktiviteter för alla och möjligheter att koppla av en hel del. Om dina mål är att vila, erbjuder Sentido Djerba Beach fantastisk utsikt och har bra recensioner. Krokodilfarm Animalia, där du kan uppleva hundratals krokodiler, och Musee du Patrimoine Traditionnel Djerbien, där du kan lära dig om Djerbas intressanta historia, ligger nära varandra och gör för en bra dag med utforskning. Guellala-museet är också värt ett besök, eftersom det ståtar med en stor samling av keramik och konst

Funktionshinder Friendly Semesteruthyrning

Denna vackra ö är definitivt värt ett besök med sina vackra stränder och fascinerande historia. Alla kan uppleva sin charm med våra semesterbostäder. Kolla in våra tillgängliga hotell och lägenheter idag.

Add Comment

Click here to post a comment