Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Prag Resetips Resmål Säsong Sommaren Tjeckien Våren Vintern Yngre resenärer Tjeckien

Prag tillgänglig reseguide till handikappanpassad semester

Prag tillgänglig reseguide till handikappanpassad semester

Prag

Skriv dit du skulle vilja åka så visar vi dig några bra tillgängliga boenden!

För en stor semester i Prag

Tillgänglig semester lägenheter Prag är den största staden om Tjeckien samt dess huvudstad. Det är inte bara en av de största metropolerna i Centraleuropa, det har varit den underbara huvudstaden känd för sin bohemiska kultur- lockande konstnärer från hela världen, över århundradena. Staden är anmärkningsvärd för sin fängslande medeltida arkitektur. Det är en magisk plats fylld med en slående stadsbild som består av katedraler, spiror, broar och kupoler. Prag är också stolt över att vara känd för att göra det bästa den har att erbjuda tillgängliga för alla genom att göra en rad förbättringar under de senaste åren.

Prag

Ta sig runt i Prag med ett funktionshinder

Njut av att kunna dra nytta av de bussar och spårvagnar som har låga golv och dedikerade sittplatser för enkel åtkomst och en bekväm resa som servar hela staden. Deras tunnelbana har också en hiss / hiss som gör det möjligt för dem som använder en rullstol att dra nytta av sitt transportnät, inklusive utkanten av staden. Prag är en kuperad stad så det är bäst att planera dagens utforskning i förväg för att säkerställa att du inte kommer att presenteras med något svårt. Det finns många organisationer som kan hjälpa till att göra din semester / semester det mesta att det kan vara.

Att få de bästa boendena i Prag som är barriärfria

Prag har ett enormt urval av underbara boenden att välja mellan som kommer att passa alla budgetar och alla storlekspartier. Sant för någon stor stad, här kommer du att njuta av det bästa urvalet av hotell och lägenheter med både kort och lång sikt hyror genom att välja i förväg.

 

Add Comment

Click here to post a comment