Äldre Resenärer Berg & Grottor Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Öar & halvöar Phuket Resetips Resmål Säsong Sommaren Thailand Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Thailand

Phuket tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Phuket tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Phuket

Tillgänglig stuguthyrning Phuket är Thailands största ö och också kanske dess mest populära. Det är en stor dra för resenärer från hela världen som lockas till sitt paradis av sina stränder och lätt livsstil. Det lockar backpackers, studenter, pensionärer, familjer, ensamresenärer och de som söker en fredlig och enkel tillvaro. På grund av detta har Phuket gjort ansträngningar för att säkerställa att alla, oavsett deras nivå av rörlighet, erbjuds möjlighet att delta i dess många semester attraktioner. Du hittar ett antal respektabla kläder som kan göra det möjligt för semesterfirare att ha en fantastisk semester upplevelse i Phuket Thailand.

Ta sig runt i Phuket

Det är lätt att ta sig från flygplatsen till någon av de många byarna som prickar omkretsen av den 48 km långa ön. Helt enkelt engagera en bil tjänst, taxi eller annan transporttjänst. Ring i förväg om du använder rullstol eller har ett annat funktionshinder som kan påverka åtkomsten. Det finns fordon med elektriska ramper och hydraulik som lyfter upp de i rullstol säkert och effektivt.

De bästa platserna i Phuket som är tillgång vänlig

Du kan välja mellan ett stort antal strandnära boenden som erbjuder fullständig eller delvis tillgång. Ofta är dessa belägna på marknivå så en hiss är inte nödvändigt. Phuket har ett fantastiskt urval av hotell och lägenheter som erbjuder lång och kort sikt hyror för din semester. Om du reser med funktionshinder ring i förväg för att säkerställa att all information är aktuell.

Add Comment

Click here to post a comment