Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Pattaya Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Thailand Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Thailand

Pattaya tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Pattaya tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Pattaya

Tillgänglig semester lägenheter Pattaya är välkänt för sin boisterous nattliv, inklusive dess berömda go-go barer. Pattaya är en badort på östra Gulf Coast i Thailand sydost om Bangkok. Under de senaste åren har myndigheterna gjort goda insatser för att tillhandahålla mer familjevänliga attraktioner och aktiviteter. Även om det är ett pågående arbete, är sexindustrin i Pattaya fortfarande går starkt, med sexturism en viktig pengar löntagare för Pattaya invånare. Som sagt, det är fortfarande en topp attraktion för singlar och familjer lika.

Ta sig runt Pattaya med ett funktionshinder

Det är lämpligt att hyra bilservice eller taxi om du reser med ett funktionshinder. Det finns tjänster som är avsedda att hjälpa passagerare som använder rullstol eller har en annan typ av funktionshinder. Ofta kan dessa tjänster också ge reseguider så att resenärer med begränsad rörlighet kan få ut det mesta av sin Pattaya semester.

Hitta den bästa tillgången vänligt boende i Pattaya

Det finns ett stort antal utmärkta hotell, lägenheter, boende och andra typer av boende i Pattaya. Många av dessa ligger på bottenvåningen så att rummen är mer tillgängliga. I många av de lyxiga hotellen hittar du att de erbjuder ramper, hissar, och universella accessrum av många olika storlekar. Det är en bra idé att ringa i förväg för att bekräfta att Pattaya boende av ditt val har aktuell information som anges så att du inte obehagligt förvånad när du anländer till din semester hyra.

Add Comment

Click here to post a comment