Äldre Resenärer Berg & Grottor Chiang Mai Demografiska Familj med barn Geografi Resetips Resmål Säsong Sommaren Thailand Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Thailand

Chiang Mai tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Chiang Mai tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Chiang Mai

Några av de mest förtrollande landskapen i världen finns i Thailand. Även södra Thailand är mer frekventerade av turister, har det norra området en skönhet och en unik charm, vilket gör det till en värdig kandidat för din nästa semester. Tillgängliga semesterbostäder Chiang Mai, som finns i den bergiga norra regionen, lovar äventyr med sin rika historia och kultur.

Tillgängliga hotell och lägenheter

Våra tillgängliga semesterbostäder gör att alla kan njuta av denna vackra stad. Alla våra hotell och lägenheter erbjuder rullstolsåtkomst för en bekvämare vistelse. Vi vet att det kan vara stressigt att hitta ett boende i rätt prisklass för dina tillgänglighetsbehov, så vi har valt ut en rad semesterbostäder för att tillgodose din budget. När du hittar den perfekta platsen att bo på kan du fokusera på att njuta av allt som Chiang Mai har att erbjuda.

Planera din Chiang Mai Resväg

Staden, som etablerades i det trettonde århundradet, ståtar med många vackra tempel och erbjuder ett antal aktiviteter som alla i din grupp är säker på att njuta av. Två av de äldsta templen är det fjortonde århundradet Wat Phra Singh och det femtonde århundradet Wat Chedi Luang. Båda templen är snidade med ormar. I nationalparken Doi Suthep-Pui finns flera vattenfall och besökare kan uppleva den naturliga skönheten i den bergiga regionen. Du kan också överväga att ta en matlagningskurs där du kan lära dig att göra traditionell thailändsk mat. Det finns också många utomhusmarknader med ett helt utbud av varor att kolla in.

Funktionshinder Friendly Semesterbostäder

Börja planera din resa till Chiang Mai idag. Våra tillgängliga semesterbostäder väntar på dig. Med den handikappade resenären i åtanke har vi gjort det till vårt mål att hjälpa alla att få en trevlig reseupplevelse.

Add Comment

Click here to post a comment