Äldre Resenärer Bangkok Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Thailand Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Thailand

Bangkok tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Bangkok tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Bangkok

Tillgänglig semesterbostäder Bangkok – Thailand är en spretig huvudstad som är full av färg och skönhet. Gyllene tempel är rikliga och folket vänliga och tillmötesgående. Många hotell tillgodoser dem med funktionshinder och är rullstolsvänliga.

Ta sig runt i Bangkok med nedsatt rörlighet

Bangkok har ett brett utbud av transitalternativ tillgängliga som kan hjälpa dem med funktionshinder eller använder rullstol. Många bussar och taxibilar kan ta emot dem som behöver utrustning som ska shuttled runt. Det finns en flygplats järnvägsförbindelse som har mycket bra faciliteter för funktionshindrade resenärer. Du kommer också att upptäcka att faciliteter inklusive badrum har punktskrift och är tillgängliga för dem som använder rullstolar.

Hitta de bästa boendena inklusive hotell och lägenheter

Att vara så stor stad som det är, är Bangkok proppfull av en rad välkomnande och kunna boende. Många hotell har hissar och ramper och har personal som kan hjälpa till med speciella önskemål när det behövs. Det är även möjligt för dem att hjälpa till att hitta ytterligare assistenter eller speciella turer som tillgodoser dem med funktionshinder. Se till att din semester semester hyra kan uppfylla dina behov genom att ringa och säkra boende i förväg.

Njut av de fantastiska attraktionerna i Thailand med överlägsen tillgänglighet

Medan många attraktioner har inte bara tillräckliga men utmärkta serveringsfaciliteter, kan andra vara obefintlig. Du har alltid möjlighet att hyra en guide, som kan bidra till att göra din semester mest det kan vara oavsett vad din nivå av rörlighet.

Add Comment

Click here to post a comment