Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Öar & halvöar Resetips Säsong Sommaren Taipei Taiwan Våren Yngre resenärer Taipei

Tillgängliga semester lägenheter Taipei – Funktionshindrade semester

Tillgänglig Semesteruthyrning Taipei

För en fantastisk semester i Taipei

Tillgänglig stuguthyrning Taipei – är en cool stad. Faktum är att vissa människor säger att det är Asiens svar på Portland, Oregon. Oavsett vad “vissa människor” säger att det finns ett antal härliga skäl att besöka denna spretiga huvudstad Taiwan som är en progressiv metropol med japanska influenser, livliga shoppingdistrikt och moderna byggnader. Kronan på verket i Taipei City skyline är den över 500 meter höga, bambu design Taipei skyskrapa som har en zippy snabb hiss till observatoriet nära toppen. Taipei är också känt för sin ljuvliga gatumat och många nattmarknader som håller folk upptagna i de gamla timmarna på natten.

Ta sig runt i Taipei City med ett funktionshinder

I Taiwan finns det en stark opinionsbildningsgrupp som obevekligt arbetar för funktionshindrades rättigheter. Resultatet blir mer och mer kollektivtrafik som tillgodoser behoven hos resenärer med begränsad rörlighet för förbättrad tillgång. Du kan dra nytta av utmärkta bussar och andra transportsätt. Hitta vilka kollektivtrafiklinjer som uppfyller tillgänglighetskraven online eller via turistbyrån.

Få bra tillgång vänligt boende i Taipei City

Den tidigare nämnda gruppen arbetar också för att se till att lämpliga boenden som är tillgängliga, så att personer med begränsad rörlighet kan hitta trevlig boende under semestern. Det är viktigt att ringa före din semester för att säkerställa att lägenheten, hotellet eller bostaden du planerar att vistas i matchar dina krav.