Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kina Resetips Resmål Säsong Sommaren Taipei Våren Yngre resenärer Taipei

Taipei tillgänglig reseguide för handikappanpassade semester

Taipei tillgänglig reseguide för handikappanpassade semester

Tillgänglig Semesteruthyrning Taipei. är huvudstaden i Taiwan. Det är en speciell kommun i Republiken Kina. Taipei är det politiska, ekonomiska, pedagogiska och kulturella centrumet i Taiwan. Taipei är en del av ett stort högteknologiskt industriområde. Järnvägar, flygplatser och busslinjer förbinder Taipei med alla delar av ön.

Att göra

Templet i Taipei Baoan
Ett folkreligiontempel i Datong-distriktet i Taipei, Taiwan. Templet i Taipei Konfucius ligger intill templet Baoan.

Den nationella Chiang Kai-shek Memorial Hall
Är ett nationellt monument, landmärke och turistattraktion uppfördes till minne av Chiang Kai-shek, tidigare president i Republiken Kina. Det är i Zhongzheng District, Taipei, Taiwan. Monumentet, som omges av en park, står vid den östra änden av Liberty Square. Strukturen är inramad i norr och söder av Nationalteatern och National Concert Hall.

Chen Chao-chun
En tehandlare byggde Taipeis storyhus 1913–14 under japanskt styre. Det var ett pensionat för rika köpmän, och andra viktiga lokalbefolkningen. The Story House museum har nu utställningar relaterade till te och lokalhistoria. Det är nära Taipei Fine Arts Museum och nära Yuanshan Station.

Tillgängliga semester lägenheter Taipei

Handiscover hjälper dig att göra alla arrangemang för att hitta boende som passar din situation. Vår hemsida erbjuder tre tillgänglighetsalternativ att välja mellan. Du väljer ditt alternativ och en lista över boende visas som erbjuder det du behöver. Välj från listan och ha en lätt och avkopplande vistelse hemifrån.

Transport

Taipei Metro har fem tunnelbanelinjer. Taipei Metro innehåller faciliteter som Maokong Gondola, underjordiska köpcentra, parker och offentliga torg.
Taipeis järnvägssystem löper längs Taiwans västkust, från Taipei till den södra staden Kaohsiung.
En stad busssystem tjänar storstadsområden som inte omfattas av tunnelbanan. Riders av stadens tunnelbanesystem kan använda EasyCard för rabatterade priser på bussar, och vice versa.
Flygplats -Flygplatsens webbplats erbjuder omfattande transportinformation inklusive biljettpriser från Taoyuan International Airport till Songshan Flygplats eller Taipei järnvägsstation.

Add Comment

Click here to post a comment