Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Seoul Sydkorea Våren Yngre resenärer Sydkorea

Seoul tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Seoul tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en fantastisk semester i Seoul

Tillgänglig semester lägenheter Seoul är den omfattande huvudstaden i Sydkorea och översållade med höga skyskrapor, högteknologiska tunnelbanesystem, bra nattliv och en utmärkt marknadsstad. Informerade resenärer ser till att besöka Gyeongbokgung Palace, som en gång hade mer än 7000 rum. Du kommer också att upptäcka en aning av buddhistiska tempel och det nyligen byggda design plaza. Seoul är inbjudande att besöka året runt.

Ta dig runt i Seoul med ett funktionshinder

Seoul är en progressiv stad, gör ansträngningar för att göra den tillgänglig för alla. Du kommer att upptäcka att kollektivtrafiken erbjuder bekvämligheter såsom införandet av några låga golvbussar med extra utrymme för rullstolar. Det finns också prioriterade sittplatser för passagerare med funktionshinder. Flygplatser ger handikappad parkering och rullstolsanpassade toaletter. Ofta kan du få en gratis rullstol på begäran.

Hitta bra tillgång vänligt boende i Seoul

Seoul erbjuder ett bra urval av hotell, lägenheter och bostäder som har tillgång till vänliga rum. Beroende på storleken på din budget och resefest hittar du många alternativ både i centrum och i de lugnare bostadsområdena. Ju längre du bokar i förväg för din Seoul semester desto större urval. Om det finns vissa speciella krav du har eller om du reser med rullstol till Seoul kan du alltid kontakta boendepersonalen för att få svar på specifika frågor.

Add Comment

Click here to post a comment