Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Kapstaden Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Sydafrika Våren Yngre resenärer Sydafrika

Kapstaden tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Kapstaden tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Tillgänglig Semesteruthyrning Kapstaden är lätta att hitta med Handiscover. Vårt mål är att hjälpa dig att få den semester du vill ha med minsta mängd stress. Kapstaden Sydafrika är de mest populära turistmålen i hela Afrika. Det finns olika sevärdheter i staden. Besök berg, hamnar och trädgårdar i staden. En mängd olika stränder finns tillgängliga. Varje strand erbjuder sin egen stil. Handiscover hjälper dig att hitta den perfekta logi medan på semester.

Tillgängliga destinationer i Kapstaden

CITY SIGHTSEEING BUSS
Bussen har en utsträckt ramp och rullstolsplats på nedre däck. Njut av skönheten och kulturella destinationerna i staden. Erbjuder dagsturer runt halvön. Det enklaste sättet att turnera i staden. Rekommenderas starkt av dem som har använt den.

IZIKO SYDAFRIKANSKA MUSEET OCH PLANETARIET

Planetariet erbjuder särskilt rullstolsutrymme medan du stargaze. Därefter kommer en rundtur i museet att ge historien till liv. Ramper med ledstänger, hissar och gott om tillgängliga toaletter finns tillgängliga. De med funktionshinder kommer att flytta runt med lätthet. Du behöver inte missa på grund av ditt funktionshinder.

CAPE TOWN INTERNATIONELLA KONGRESSCENTER

Utformad för alla funktionshindrades komfort. Tillgänglighet är inte ett problem när man besöker centrumet. Det finns något för alla smaker. En mängd olika shower och evenemang erbjuds i centrum. Unga och gamla både kommer att njuta av olika shower.

Tillgänglig Semesteruthyrning Kapstaden

Tillgänglig semester lägenheter Kapstaden är bara ett klick bort. Handiscover hjälper dig att hitta de boenden du behöver. Hitta detaljerade beskrivningar, funktioner och en lista över bekvämligheter för varje plats. Välj mellan hus, stuga eller hotellrum. Res med komfort och lätthet. Det är som ett hem hemifrån när du bokar genom vår tjänst. Om du behöver speciella adaptiva verktyg kan vi hjälpa dig att hitta dem. Låt oss hjälpa dig att planera din semester. Bli inte fångad utan vad du behöver.

Transport

Kapstadens flygplats är tillgänglig med sina ramper, hissar och toaletter. Flygbolagen kommer att ge hjälp med 48-timmars varsel. Se till att du ringer ditt flygbolag i förväg. Flygplatsen har gott om anvisad parkering. Limited Taxi service är tillgänglig det är bäst att använda andra kollektivtrafikalternativ. Busssystemet erbjuder tillgång till rullstol. Den allmänna bussen anses vara det bästa alternativet i Kapstaden för dem med funktionshinder. Metrorail erbjuder tillgänglighet på vissa stationer. Det finns alternativ för resor inom staden. Ingen anledning att oroa sig för att ta sig runt även i rullstol.

Add Comment

Click here to post a comment