Äldre Resenärer Berg & Grottor Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Johannesburg Resetips Resmål Säsong Sommaren Sydafrika Våren Yngre resenärer Sydafrika

Johannesburg tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Johannesburg tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Accessible Holiday accommodation Johannesburg - Disabled holidays

Johannesburg, även känd som Jozi, är en snabbt föränderlig stad. Det finns många saker att göra i det pulserande hjärtat av Sydafrika som turer, museer, gallerier, parker, trendiga restauranger, och så mycket mer.

Det finns många attraktioner som du inte bör missa när du upptäcker den tillgängliga Johannesburg. Boka tillgängligt boende från Handiscover och upptäck denna livliga stad och gör dina handikappade semester verkligen minnesvärd.

Funktionshindrade Friedly Aktiviteter i Johannesburg

Det finns många tillgängliga attraktioner i Johannesburg som bör hålla ambulerande turist ockuperade!

Mandela-huset

Adress:: 8115 Vilakazi St & Ngakane St, Johannesburg, 1804, Sydafrika
Hemsida: http://www.mandelahouse.com/

Denna plats brukade vara residens för förre sydafrikanska presidenten Nelson Rolihlahla Mandela. Han bodde här med sin familj från 1946 till 1990-talet.

Han donerade detta lilla ödmjuka hus till Soweto Heritage Trust 1997. Det har blivit ett museum i världsklass som visar minnessaker, fotografier och målningar av Nelson Mandela och hans familj.

Dessutom kan du i museets fyra rum också upptäcka några av de hedersdoktorat som han fått från olika universitet och institutioner över hela världen. Vidare är Mandela’s House en rullstolsvänlig camping.

Apartheidmuseet

Adress: Northern Park Way och Gold Reef Rd, Johannesburg, 2001, Sydafrika
Hemsida: http://www.apartheidmuseum.org/
Gör en eftermiddag på Apartheidmuseet det första stoppet på din resväg. Ta reda på den mörka historien om apartheid i 1900-talets Sydafrika.

Ett besök på världens främsta museum i ämnet kommer att avslöja för dig Sydafrikas tumultartade förflutna från början till kamperna och slutet av det. Dessutom har detta fantastiska museum enkel rullstolsåtkomst.

Johannesburg Zoo

Adress: Jan Smuts Ave & Upper Park Dr, Parkview, Johannesburg, 2193, Sydafrika
Hemsida: http://www.jhbzoo.org.za/

Johannesburgs tillgängliga Zoo är ett måste för alla djurlivsentusiaster och inte bara. Djurparken omfattar 55 hektar mark och grundades 1904.

Här finns 2070 djur från 380 olika arter. De mest populära djuren är wattled kranar, svarta noshörningar samt stygga apor, slingrande ormar och imponerande elefanter.

De har framgångsrikt fött upp några av världens mest sällsynta djur som vita lejon och sibiriska tigrar

Tillgänglighetsanpassade boenden i Johannesburg

Johannesburg är den bästa platsen för lyx avlat och unika upplevelser. Våra tillgängliga boenden erbjuder något speciellt för den som söker den oförglömliga touchen i sin handikappade semestervilla.

Oavsett om du vill ha spretiga strandhotell, lägenheter vid vattnet, eller helt enkelt hisnande stugor, leta längre. Vårt urval av semesterbostäder är perfekt för en bekymmersfri semester.

Det är verkligen lätt att hitta de bästa semesteruthyrningarna som matchar dina krav med hjälp av vår sökanläggning. Välj din mobilitetsnivå för att identifiera de tillgängliga boenden som uppfyller specifika åtkomstkriterier så leder vi dig till uthyrningar som matchar dina behov.

På vår hemsida, Handiscover, du kan hitta rullstolsvänliga egenskaper som har stegfri tillgång, hissar, inrullningsduschar och grabbar. Sedan helt enkelt boka med Handiscover för att få en fantastisk semester!

Tveka inte att kontakta via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien)

Sök våra underbara boenden nu!!

Add Comment

Click here to post a comment