Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Öar & halvöar Öland Resetips Resmål Säsong Sommaren Sverige Våren Yngre resenärer Sverige

Oland tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Oland tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Handiscover hjälper dig att hitta dina Semesteruthyrning i Oland. Oland är den näst största av de svenska öarna. Ligger vid Östersjön. Bevis stöder avvecklingen av Oland runt 8000BC. Denna ö har ett unikt och underbart kalkstenslandskap. Detta är en stad du måste se medan i Sverige.

Platser av intresse

Borgholms slott
På 1990-talet spelade svenska Duet Roxette in en musikvideo i slottet. Det är öppet för turer och är värd för ett museum. Det är rullstolsanpassat. Tour slottet för en känsla av de gamla dagarna. Privat uthyrning för speciella tillfällen erbjuds på detta slott.

Oland Djur och
Nöjespark
Betala ett pris och få inträde till tre olika attraktioner. Först, besök djurparken. Därefter slappna av i vattenparken. Slutligen njut av över 19 turer i nöjesparken. Det finns något för alla i din familj att göra.

Solliden-palatset
Detta är den svenska kungafamiljens sommarhem. Tour trädgårdarna och utställningar. Skapad av drottning Victoria, trädgårdarna skryta med olika blommor, växter och träd. Presentbutiken bär unika föremål med tema för trädgårdarna. Slutligen besök Palace-utställningen.

Boende

Vi hjälper dig att hitta de boenden du behöver. Vi har listor över boenden utifrån vilken tillgänglighetsnivå du behöver. Hitta Tillgängliga Semesteruthyrning Oland med Handiscover. Oavsett om du letar efter ett hotell, stuga eller hus, har vi dig täckt.

Transport

Sveriges Järnvägar-system erbjuder tillgänglighet för de som sitter i rullstol. Med toppmoderna hissar och speciella sittplatser samt se till övernattning bilar är allergifri. Det finns inga bekymmer för funktionshindrade reser Järnvägssystemet oavsett var i Sverige. Sverige är ett land som ger rikstäckande normer. Njut av din tid i Sverige utan stress.

Add Comment

Click here to post a comment