Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Malmö Resetips Resmål Säsong Sommaren Sverige Våren Yngre resenärer Sverige

Malmö tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Malmö tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Att göra

Malmöhus
slott
Det här är det äldsta bevarade slottet. Det finns så mycket att utforska. Förutom själva slottet finns Malmömuseet och Vetenskaps- och Sjöfartshuset på plats. Besök Akvariet eller U3-ubåten.

Malmö Opera
Ett av Europas största operahus. Det finns en show nästan varje kväll. Allt från Opera, musikaler, konserter eller dansföreställningar är en del av vad du kan förvänta dig. Det finns något för alla åldrar och alla smaker på Operahuset.

Folkets
park
Äldsta offentliga parken, med områden för fritid och barn lekplatser. Utspridda i hela parken hittar du nöjesområden. Det finns en nöjespark för barn som finns. Det finns tropikhuset hem till fåglar och reptiler och en albino känguru. Har en liten djurpark och ponnyridning också.

Tillgängliga semesteruthyrning Malmö

Handiscover erbjuder tjänster som hjälper till att hitta det boende som passar din situation. Vår hemsida erbjuder tre tillgänglighetsalternativ att välja mellan. Du väljer ditt alternativ och en lista över boende visas som erbjuder det du behöver. Välj från listan och ha en lätt och avkopplande vistelse hemifrån.

Transport

Malmös viktigaste punkter inom kollektivtrafiken är tåg, bussar och bilar. Tåg går varje tjugo minuter så det kommer att finnas gott om tid att fånga en till din destination. Alla tåg stationer och tåg är rullstolsanpassade med speciella hissar och sittplatser. Bussar är utrustade med hissar och speciella sittplatser också. Det finns guider som kan hjälpa dig att planera din resa i förväg. Målet att göra din vistelse så enkel och bekväm för dig som möjligt.

Sök efter dina Tillgängliga Boenden i över 80 Länder!

 

Add Comment

Click here to post a comment