Äldre Resenärer Baståd Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Sverige Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Sverige

Båstad tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Båstad tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Denna ö som ligger i en skyddad vik. Det är mest känt för Swedish Open som sker varje år sedan 1948. Besökare anländer i tiotusentals att titta på Tennis varje år.

Att göra

Bastads
kyrka
Denna kyrka som byggdes under slutet av 1400-talet och har fortfarande gudstjänster. Det är tillgängligt och tillgängligt för touring. Bara planera runt tiderna den 1 augusti – 1 december när det är stängt för renovering.

Hallands Vadero
År 1958 förklarade ett naturreservat. Det är hem till en Bokskog, ovanlig svamp och stora populationer av fåglar. Det finns en underbar fyr som ligger på ön också. Du kan utforska ön och naturen och simma på stränderna. En unik träsk område finns att observera också. Boka i förväg kan du ta en båtsafari runt ön. Du kommer att se en sälkoloni som bebor andra sidan av ön.

Brigit Nilsson-museet
Barndomshem till en av de mest älskade operasångarna i modern tid. Hon älskade att sjunga och uppträda på scen och hade en bred repertoar. Hemmet upprätthålls utan kostnader skonas eftersom det var sista gången hon bodde i den. Hennes karriär började 1948 och avslutades 1984.

Tillgänglighetsanpassade boenden

Handiscover hjälper dig att hitta de mest lämpliga boenden för din typ av funktionshinder. Ta en stund att välja den typ av tillgänglighet du behöver. Vi kommer att tillhandahålla en lista över alla boenden i området som uppfyller dina behov. Semester med lätt och lita på att dina boenden kommer att vara tillgängliga för dig. Tillgängliga Semesteruthyrning Bastad är bara ett klick bort.

Transport

Allmänna kommunikationer består av bussar och Drev. Tåget är lättillgängligt med rullstol. Särskilda sittplatser finns också för rullstolar. Bussar är utrustade för att hantera rullstolar också. Det finns ingen anledning att du ska ha några problem att resa i staden.

Add Comment

Click here to post a comment