Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Resetips Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Yorkshire Storbritannien

Yorkshires reseguide för handikappanpassad semester

Handiscover
York evening cityscape view from the street with York Minster in the background.

Yorkshire är en av de mest spännande semesterorterna i Storbritannien. Här erbjuds ett överflöd av fascinerande platser och lyxiga boenden, Yorkshire är en eklektisk blandning av levande modern kultur och antik historia. Oavsett om du vill tillbringa en dag på National Railway Museum eller en kväll på en av de trendigaste klubbarna i Leeds, finns det något spännande för alla i Englands största län.

Om du är en rullstolsburen resenär har du ett brett urval av boenden till ditt förfogande – från handikappanpassade bostäder till lyxhotell. Men om du föredrar den skräddarsydda servicen på ett traditionellt bed and breakfast, bör du besvära dig lite för att se till att du bokar rätt rullstolsanpassad B & B baserat på din förmåga. Här är några tips för att hitta den bästa rullstolsanpassade B & B i Yorkshire.

Leta efter ett B & B på en lättillgänglig plats.

Några av de mest charmiga B & B i England ligger i out-of-the-way platser, omgivna av underbara landsbygden och böljande kullar. Men om du är en rullstolsburen gäst, kanske du vill överväga att boka ett boende på en plats som är lättillgänglig och åtkomlig med biltjänst eller kollektivtrafik. Leta efter ett B & B som möjliggör att resa till populära attraktioner enkelt och bekvämt.

Hitta ett B & B med anpassade underlag.

De där romantiska böljande kullarna och smala, slingrande stigar är säkert romantiska – tills du försöker navigera i dem i rullstol! Om du vill njuta av din omgivning fullt ut, se till att det B & B du väljer ger gästerna på alla nivåer av rörlighet möjlighet att uppleva de omgivande områdena på ett säkert sätt.

Hitta ett B & B som passar din livsstil.

Om du letar efter ett gömställe för en privat romantisk helg, se till att det B & B du väljer har de nödvändiga bekvämligheterna och riktlinjerna som passar till dina planer. Vissa B & B är familjeorienterade, vilket tillåter- men även uppmuntrar – gäster att mingla med varandra. Om du inte vill att din vistelse störs av högljudda barn eller alltför vänliga grannar, leta efter en semesterbostad som är mer vuxen-fokuserad.

Var inte vag med dina behov.

Om du är ny på att söka efter rullstolsanpassande boenden, så är du kanske inte medveten om de stora skillnaderna som finns i bekvämligheterna mellan många handikappanpassade boenden. Det är mycket viktigt att du anger dina krav så att du kan vara säker på att du erhåller rätt tjänster. Behöver du en dusch med möjlighet för inrullning? Kan du komma in och ut ur sängen bekvämt utan hjälp, eller kommer du att behöva en lift? Klarar du några steg, eller kommer du att behöva liftåtkomst? Oavsett vilket B & B du väljer, se till att de uttryckligen anger vilka funktioner de har för dig och din bekvämlighet, samt tillhandahåller fotografier av fastigheten, inklusive rummen, gemensamma utrymmen, ingångar och underlag.

Använd en bokningstjänst för handikappanpassade semesterbostäder som är inriktade på resenärer med funktionsvariationer.

För att se till att du får tillgång till alla funktioner och tjänster du behöver är det mycket viktigt att använda en resurs som förstår kraven för rullstolsburna resenärer. En semesteruthyrningstjänst som har utforskat alla boendealternativ i sin databas kommer att kunna ge dig en tydlig bild av vad du kan förvänta dig när du anländer.

Handiscover: Tillhandahåller flera alternativ av rullstolsanpassade semesterbostäder för varje nivå av rörlighet.

Handiscover hjälper rullstolsburna resenärer att boka de bästa semesterbostäderna efter sina behov och budgetar. Med en databas av boenden som har anpassats för en mängd olika nivåer av rörlighet, låter Handiscover gästerna att välja exakt vilka funktioner de vill ha för sin avkoppling och komfort. Oavsett om du endast behöver handikapparkering, eller helt modifierade rum, kan Handiscover ansluta dig till det bästa rullstolsanpassade bed and breakfast i Yorkshire!

Add Comment

Click here to post a comment