Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Storbritannien Våren Västra Sussex Yngre resenärer Storbritannien

West Sussex tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

West Sussex tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en bra semester i West Sussex

Från orörda skogsområden till krita kullar och rullande havsutsikt, exemplifierar West Sussex några av de bästa av engelska landskapet. Medan du tar i landskapet och attraktioner, kan du också upptäcka rejäla Sussex köket. Låt Handiscover hjälpa dig att hitta rätt Tillgängliga West Sussex semesterbostäder att njuta av denna härliga län på din semester.

Saker att göra i West Sussex

Weald och Downland Friluftsmuseum
Adress: Open Air Theater Road, Singleton, Chichester PO18 0EU, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Utforska dussintals historiska byggnader på denna uppslukande museiupplevelse. Ta sedan en närmare titt på museets samlingar som inkluderar historiska gårdsverktyg, vintage transport och mycket mer. Medan du är där, ta en demonstration av traditionella hantverk och ta sedan en promenad genom de historiska trädgårdarna. Kullerstensbelagda och rustika stigar som håller i tid med den historiska naturen av museet kan vara svårt för vissa rullstolsanvändare. De med ett fysiskt funktionshinder uppmuntras att använda en elrullstol, 4-hjuliga skotrar eller breda hjul stolar för att få tillgång till de flesta platser. Vanligtvis är fordon inte tillåtna men med tidigare tillstånd är det möjligt för funktionshindrade besökare att köra till den bortre änden av parken och utforska, sedan köra tillbaka. För fullständig tillgänglighetsinformation klicka här.

Fishbourne romerska palatset
Adress: Roman Way, Fishbourne, Chichester PO19 3QR, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Efter Weald och Downland Museum, steg tillbaka ännu längre i tiden till detta 1: a århundradet palats. Utforska det moderna museet som omfattar mycket av de återstående ruinerna och artefakterna. Ta sedan en rundtur i trädgårdarna som har restaurerats med hjälp av autentiska växter som skulle ha varit tillgängliga under den romerska perioden. Platsen är mestadels i nivå med funktionshindrade tillgänglighet hela med undantag för de formella trädgårdar som har grusvägar och skulle inte vara rullstolsvänlig. Men dessa trädgårdar kan fortfarande ses från pelargången och Norra flygeln mosaik område, café och inledande filmteater har alla breda dörrar och ramped gångvägar.
Arundel slott och trädgårdar

Sätt denna toppattraktion på din lista för att se en av de vackraste restaurerade medeltida slotten. Med utarbeta målat glas och tidstypiska möbler hela, är detta ett visuellt lockande resmål för resenärer i alla åldrar. Efter att ha meanderat genom slottet, ta dig tid att njuta av en måltid på slottets restaurang som är inhyst i de ursprungliga tjänarnas sal. Slottet är till stor del accesible till rullstolsanvändare och funktionshindrade, men vissa stigar inom trädgårdarna är grus och delar av slottet kan vara för smala för vissa stolar att komma igenom. Det finns dock hissar och ramper för att komma åt majoriteten av denna byggnad. För fullständig tillgång information klicka här.

Tillgänglighetsanpassade boenden West Sussex

Från lägenheter med självhushåll och mysiga stugor till moderna hotell, har Handiscover en idealisk tillgänglig West Sussex semester hyra för dig. Börja med att välja den åtkomstnivå du behöver, sedan bläddra igenom vårt urval av lägenheter, hotell och andra uthyrningar som inkluderar sådana funktioner som steg fria entréer, hjul i duschar, hissar, ramper och mer. Slutligen, boka med Handiscover för att få den typ av stressfri och bekväm semester du förtjänar.

Hur ta sig runt West Sussex

Köp en Discovery Ticket för att komma runt Sussex med buss för ett pris hela dagen. Ta detta kollektivtrafikalternativ för att upptäcka South Downs och National Park.

Add Comment

Click here to post a comment