Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Storbritannien Surrey Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Storbritannien

Surrey tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Surrey tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en bra semester i Surrey

Känd som det rikaste länet i hela Storbritannien, är Surrey ett idealiskt resmål för dem som uppskattar de finare sakerna. Njut av lyx och antik shopping, historiska byggnader och mer mitt bland de natursköna kritkullarna och den böljande landsbygden. Unna dig denna posh destination för din semester med tillgängliga Surrey semesterbostäder från Handiscover. Låt oss hjälpa dig att njuta av den bekväma, stressfria semester du förtjänar.

Saker att göra i Surrey

Fågelvärld
Adress: Holt Pound, Farnham GU10 4LD, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Ett fantastiskt äventyr för alla åldrar, Birdworld är en fågelpark, en petting gård, akvarium och trädgårdar allt på en plats! Besökare här kan uppleva sådana underverk som utfodring pingviner och en majestätisk uggla perching på armen. Medan du är här, utforska Undervattensvärlden Aquarium, ta en safari tågresa och besöka trädgårdarna. Slutligen avsluta din resa i parken med ett nära och personligt möte på Jenny Wren Farm. Birdworld är utformad för att erbjuda full tillgänglighet till rullstolsanvändare och de med funktionshinder. Funktioner som platta, nivåvägar och en mängd viloplatser gör det lättare för alla med mobilitetsproblem att ta sig runt. Det finns även handikappanpassade toaletter och rullstolar att hyra.

Hampton Court-palatset
Adress: Molesey, East Molesey KT8 9AU, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Mer än bara Henry VII: s palats och grunder, erbjuder Hampton Court något att glädja alla besökare. Planera att tillbringa en dag här och utforska sådana underverk som Magic Garden, Cumberland Art Gallery och The Maze. Slutligen, äta på en av kaféerna med säsongsbetonade biljettpris eller ta din mat för att gå och njuta av en picknick i trädgårdarna. Palatset erbjuder handikappanpassad tillgång via en hiss och har även en motoriserad rullstol för uthyrning tillsammans med möjligheten att ha en volontärguide hjälpa dig runt slottet. Stolen måste bokas i förväg. Klicka här för att läsa mer om deras andra tillgängliga funktioner och för att boka rullstol.

Brooklands Museum
Adress: Brooklands Rd, Weybridge KT13 0QN, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Hastighet till födelseplatsen för den berömda brittiska motorsport och flygresor. Alla med en kärlek till saker som går “vroooom” kommer att njuta av detta museum tillägnad kända flygplan, bilar och motorcyklar. Alla utställningar är rullstolsvänliga och handikappanpassade, men det finns steg upp i själva flygplanen. Ramp tillgång är tillgänglig för Concorde simulator dock. Ta reda på mer om Brooklands tillgänglighet här.

Tillgänglighetsanpassade logi Surrey

Rustik charm och moderna bekvämligheter väntar dig i våra tillgängliga Surrey semester lägenheter, lägenheter, stugor och hotell. Berätta för oss vilken nivå av tillgång du behöver och Handiscover kommer att visa dig ett brett utbud av uthyrningar som passar dina behov. Välj bland funktioner som lägenheter med stegfria planritningar, hotell med hjul i duschar och stugor med en lyftblock. Sedan, helt enkelt boka med oss innan du börjar lyx Surrey semester för livet.

Hur ta sig runt Surrey

Ta offentliga bussar för en enkel, lågmäld resemetod eller hyr en bil eller taxi för en mer personlig transport. Sedan, för ett verkligt pittoreskt sätt att komma omkring, ta järnvägen runt Surrey.

Add Comment

Click here to post a comment