Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Storbritannien Suffolk Våren Yngre resenärer Storbritannien

Suffolk tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Suffolk tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en bra semester i Suffolk

Besök Suffolk för att uppleva underbara stränder, pittoreska landboende och rustik skönhet allt i ett idylliskt län. Med sin jordbrukshistoria fortfarande till stor del på displayen, är Suffolk ett populärt resmål för semesterfirare som vill ha enkel avkoppling i en vacker miljö. Tillgänglig Suffolk Semesteruthyrning från Handiscover hjälper dig att få just det och mer!

Saker att göra i

Sutton Hoo-centrum
Adress: Tranmer House, Woodbridge IP12 3DJ, Storbritannien
hemsida: Klicka här
Få en fascinerande titt in i historien på denna webbplats som innehåller två kyrkogårdar från 6: e och 7: e århundradena, inklusive en ostörd skeppsbegravning. Betydande arkeologiska och historiska bitar kan också ses, inklusive en ceremoniell hjälm och svit av metallarbeten som ger en titt in i en tid i historien som är höljd i myt och legend. Rullstolsvänlig tillgång finns på bottenvåningen tillsammans med anpassade toaletter. Vissa områden är inte helt tillgängliga men en karta över en handikappad åtkomstväg finns tillgänglig från besöksdisken. Läs mer om deras handikappanpassade tillgänglighet här: Sutton Hoo-handikappad åtkomst

Felixstowe
Adress: Bath Hill, Felixstowe IP11 7TP, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Besök de otroliga Felixstowe-trädgårdarna som anses vara en nationell skatt. Detta avkopplande semesterortsområde erbjuder vacker havsutsikt, golf, och en nöjespark. Efter att ha utforskat kan du njuta av en pint på en av anläggningens pubar. Lägre områden i trädgården anses rullstolsvänlig, men det finns inte en tydlig, tillgänglig väg. För mer information om de senaste rönen från Felixstowe Action Day, läs här.

Newmarket Race Dag
Adress: Westfield House, Länkarna, Newmarket CB8 0TG, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Ta en paus från det avkopplande Suffolk-landskapet och delta i spänningen i Newmarket. På tävlingsdagar, placera en satsning och titta på hästen hastighet av i några av Englands bästa hästkapplöpning. Sedan kan du njuta av en av de många matställen och köpcentrum som bor mitt i landet atmosfären. Funktionshindrade tillgång funktioner inkluderar fri entré för vårdgivare, men om en händelse säljer ut, vårdgivare platser inte garanteras.

Tillgänglighetsanpassade boenden Suffolk

Med ett brett utbud av tillgängliga Suffolk semesterbostäder, stugor, hotell och lägenheter Handiscover har den perfekta platsen för din Semester. Välj bland sådana funktioner som lägenheter med lyftblock, hotell med hjul i duschar och uthyrning med steg fria entréer. Oavsett om du vill stanna strandnära eller har utsikt över vidsträckt land, har vi en hyra för dig. Från självhushåll och mysiga stugor till lanthem, Handiscover kan ta emot dig, dina behov och dina medresenärer.

Hur ta sig runt Suffolk

Hyr en bil och / eller hyra en förare för det mest bekväma sättet att se detta lantliga län. Bussresor finns också men når inte alla områden.

Add Comment

Click here to post a comment