Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Southampton Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Southampton tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Southampton tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en härlig semester i Southampton

Southampton anses vara Europas kryssningshuvudstad och har en mängd sjöfarande aktiviteter längs museer, affärer, nöjesställen med mera. Kom att uppleva en av dina egna kryssningar och få en djupgående titt på en av de mest kända resorna! Upplev denna stad med all stil och komfort du förtjänar när du bokar en Accessible Southampton Semesteruthyrning med Handiscover för din semester semester!

Saker att göra i Southampton

Solent Sky Museum
Adress: Albert Rd S, Southampton SO14 3FR, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Besök detta awe-inspirerande museum för att få en känsla av historia och en titt in i Southhamptons aeronautical byggnadsindustri. Originalplan, som går tillbaka till första världskriget, visas i all sin glans för besökare. Museet anses vara handikappanpassat men det är svårt att hitta detaljer om vad detta innebär eller vilka funktioner som kan eller inte får ingå. För att få mer detaljerad information om rullstolstillgänglighet och mer kontakta deras personal här.
SeasCity Museum
Adress: Havelock Rd, Southampton SO14 7FY, Storbritannien
Hemsida: Klicka här
Upplev Titanic som du aldrig tidigare. Börja din resa på SeaCity Museum för att få en intim titt på de människor som skapade och gick ombord på Titanic. Medan det kommer du att kunna gå ombord på en interaktiv modell av fartyget. Slutligen utforska de andra utställningarna som inkluderar en 200 000-årig historia av människor som har använt hamnen i Southampton. SeaCity syftar till att göra deras webbplats och museum tillgänglig för dem med alla nivåer av psykiska och fysiska funktionshinder. Detta inkluderar att tillåta fri tillgång för vårdgivare för varje betalande funktionshindrade besökare. Ring 023 8083 4536 för att ta itu med specifika problem du kan ha.

Tudor hus och trädgård
Adress: Bugle St, Southampton SO14 2AD, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Utforska 800 års historia allt på ett ställe! Byggt på 1400-talet, skapades detta hem för rika köpmän. Utforska här för att se vad ett lyxigt hem var från århundraden sedan. Här hittar du också utställningar från de viktorianska och edvardianska epokerna. Ta en ljudledad tur för att lära dig mer om det rekonstruerade köket och artefakterna. Rullstolsvänlig tillgång är tillgänglig till marken och första våningen endast medan källaren nivå kräver att ta branta trappor. Men en stor del av utställningarna är inrymt på marken och första våningen så detta bör inte avskräcka funktionshindrade besökare och rullstolar användare. Det finns också handikappad parkering, induktionsslinga system, och ramp tillgång.

Tillgänglighetsanpassade boenden Southampton

Börja din resa planering genom att välja den nivå av tillgång du behöver från våra semesterbostäder, hotell, stugor, och lägenheter. Därefter utforska alla våra garanterade tillgängliga uthyrningsalternativ i Southampton som hissar, hissar, stegfria entréer och hjul i duschar. Vårt engagemang för att ge dig de resor semester du förtjänar se till att vi har det bästa urvalet av hotell och lägenheter med de bästa funktionshindrade-access alternativ för dig och dina reskamrater.

Hur ta sig runt Southampton

Ta dig runt i Southampton med stadens buss- och tågsystem. Som ett populärt turistmål är Southampton väl rustat för att räckte resenärer på alla förmåga nivåer. Börja planera idag för en stressfri semester!

Add Comment

Click here to post a comment