Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Shropshire Sommaren Storbritannien Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Storbritannien

Shropshire tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Shropshire tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Besök detta idylliska engelska län för att njuta av fridfulla handikappiga semester fyllda med lokala delikatesser, lokalhistoria och vackra trädgårdar. Även Shropshire kan vara känd som en lugn, lowkey plats finns det fortfarande massor av saker att göra och så för alla. Tillgängliga semesterbostäder i Shropshire gör det möjligt för dig att utforska allt detta härliga tillflyktsort har att erbjuda. Boka din rullstolsvänliga semester med Handiscover idag för de bästa logi i den tillgängliga Shropshire.

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I SHROPSHIRE

Korsa Ironbridge

Adress: Coach Road, Coalbrookdale, Ironbridge, Shropshire, TF8 7DQ
Hemsida: Klicka här


Utforska den rika historien i Shropshire när du besöker en av dess världsarv. Traverse världens första Ironbridge som passerar nästan ett dussin museum och ansågs vara ett världsarv på grund av sin viktiga roll i den industriella revolutionen.

Pontcysyllte avedukt och Canal World

Adress: Wrexham LL20 7RH, Wales
Hemsida: Klicka här


Efter det besöker Pontcysyllte-aqueduct och Canal Världsarvslista som är 11 miles av historia nära Horseshoe Falls. Därefter utforska dalarna och ravinerna i detta vackra land som går tillbaka tusentals år.

Smaka Shropshires fantastiska mat

Prov från utbudet av olika och dekadenta godis av Shropshire! Granska marknaderna fyllda med färskvaror, lokalt uppväckt kött och hantverkare. Sedan, för ölfans, finns det ett överflöd av mikrobryggerier att utforska med unika bryggor. Därefter kan du även besöka ett ölbryggningsmuseum på Three Tuns at Bishops Castle. Här kan du suga i historien när du sippar öl i detta bryggeri som har chugging längs sedan 1642. Lokala ostar, sötsaker och ekologiska ätbara finns alla i överflöd i detta vackra län!

TILLGÄNGLIGT BOENDE I SHROPSHIRE

Att hitta rätt typ av boende kan vara överväldigande, särskilt om du har ett funktionshinder. Men oavsett om du är ute efter att parkera dig i hemtrevliga stugor, i avkopplande hotell i förorterna eller i lyxiga lägenheter i centrum med Handiscover hittar du definitivt tillgängligt boende som passar din smak och din budget.

Redo att uppleva Shropshire för dig själv? Börja din funktionshindrade semester genom att läsa semesteruthyrning som erbjuds av Handiscover. Välj sedan vilka andra tjänster som är viktiga för dig. Den semesterbostäder på vår hemsida är rullstolsvänliga och funktionen roll-in duschar, hissar, steg fri tillgång och bredare dörröppningar. Nästa, boka med oss och börja planera din nästa resa. Det är så lätt! Garanterat inaktivera-vänliga logi garanterar att du kommer att ha en avkopplande och bekväm vistelse i tillgängliga Shropshire!

TA DIG RUNT SHROPSHIRE MED EN DISIBILITY – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Det finns direkttåg till Shropshire från olika platser runt om i landet. Om du föredrar kan du få också få en hytt för en mer bekväm åktur. Det finns en hel del rullstolsvänliga taxiföretag som du kan ta hänsyn till när du planerar din resa. Dessutom kan du resa med buss. De gör det riktigt enkelt att ta sig runt eftersom de flesta rutter nu drivs av låggolvsfordon.

Add Comment

Click here to post a comment