Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Kuster & Klippor Pembrokeshire Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Pembrokeshire tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Pembrokeshire tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Detta är hem för många kommuner och ekologiska gårdar. Detta område är en kombination av jordbruksmark och kustsamhälle. Walesarna är britt och betraktar det som offensivt för att ses till som engelska. De är bara ett av många länder som utgör Förenade kungariket.

Topp 3 tillgängliga aktiviteter i Pembrokeshire


Celtic Quest Coasteering

Celtic Quest kan skräddarsy alla sina våghalsiga aktiviteter för att passa dina behov. Var en del av upplevelsen, inte bara en åskådare. Planera så att de vet att förbereda händelsen för din grupp. De erbjuder något för alla. Alla förtjänar ett äventyr.

Dårskap Gård

Utforska de rika arv jordbruket spelar i Pembrokeshire samtidigt ha roligt. Du kommer att möta vänliga bondgårdsdjur. Du kan mata Penguins. Det finns också en gammal nöjesfält rida. Nästan all denna park är rullstolsanpassad, bara titta på några leriga områden.

Pembrokeshire nationalpark

Informationscentret inrymmer ett konstgalleri. Själva byggnaden är ett konstverk. Centret är tillgängligt för personer med funktionshinder. Det finns även en ljudguide tillgänglig. Skapad 1952 är det Storbritanniens enda kustnära nationalpark. Här finns många aktiviteter att göra. Du kommer att träffa olika sjöfåglar och djur på denna kustnära resa.

Tillgänglig Semesteruthyrning Pembrokeshire

Vi hjälper dig att hitta de boenden du behöver. Vi har logi på den nivå du behöver. Hitta tillgängliga semesteruthyrning Pembrokeshire med Handiscover. Oavsett om du letar efter ett hotell, stuga eller hus, har vi dig täckt. Här är några bra exempel från Handiscover. Vi klassificerade boendena i tre kategorier. Du kan alltid hitta rätt egendom baserat på ditt krav!

  • Du kan gå och klarar av att gå uppför några trappor
  • Du kan bara hantera ett steg i taget
  • Du behöver fullt tillgängliga boenden

För närvarande erbjuder vi £ 25 rabatt kupong för den första bokningen!!

Det är dags för dig att njuta av en lugn semester i Pembrokeshire!! Klicka på de vackra bilderna för att se mer detaljinformation om de pålitliga och tillgängliga boendena!

Om du vill ha personlig service, kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien)

 

Transport

Tågtrafik finns i detta område av Wales. Det finns bussar och som alltid taxibilar. Det finns en organisation, PACTO, som ger specialpriser för att hyra Minibussar. Detta är lättare för grupper som reser i Pembrokeshire. Resenärer med funktionshinder bör hitta alternativ som passar deras behov utan problem.