Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Nottingham reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Nottinghams tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en bra semester i Nottingham

Upplev det käcka äventyret i staden som är känt för legenden om Robin Hood. Här hittar du också en mängd historiska platser tillsammans med en premiär shopping destination. Tillgänglig Semesteruthyrning Nottingham från Handiscover gör denna livliga stad lätt att njuta av oavsett din rörlighet nivå.

Saker att göra i Nottingham

Gallerier av rättvisa Museum

Inte för svag i hjärtat, tar denna topprankade attraktion dig in i underbelly av brott och straff. Utforska de kostnadsfria utställningarna eller ta en guidad guidad ljudtur med utklädda figurer för en uppslukande upplevelse. Sedan, kom tillbaka för en natttur för paranormal undersökning och mycket mer.

Spetsmarknadscentral

Steg inuti en del av stadens förflutna när du går in på spetsmarknaden. Upptäck denna historiska del av Nottingham som en gång var hjärtat i världens spetsindustri. Därefter kan du njuta av en måltid på någon av de många restaurangerna och pubarna i området.

Nottingham slott

Detta höga slott byggdes på medeltiden och har ett långt förflutet. Inte längre en bostad, värd det nu spektakulära evenemang under hela året, inklusive en ölfestival och Robin Hood Pageant. Du kan också visa ett brett utbud av fina och dekorativa konst på permanent museum här.

Tillgänglighetsanpassade boenden Nottingham

Ta en stund att utforska alla våra uthyrningserbjudanden i Nottingham, från pittoreska stugor till spretande hem. När du har valt den tillgänglighetsnivå du behöver, kommer du att upptäcka att vi erbjuder ett brett utbud av boende som passar alla resenärer och grupper av resenärer. Vårt engagemang för din bekväma, stressfria semester garanterar dig att din hyra kommer att vara som beskrivs varje gång, varje gång.

Hur man tar sig runt Nottingham

Anses ha en av de bästa busssystemen i landet, är Nottingham en bris att resa igenom även med rörlighet frågor. Tåg, spårvagnar och taxibilar är också alternativ. Fånga en svart eller grön hytt när som helst eller ring i förväg för special-access fordon.

Add Comment

Click here to post a comment