Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Norwich Resetips Resmål Säsong Storbritannien Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Storbritannien

Norwich tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Norwich tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en bra semester i Norwich

Långa sträckor av orörd kustlinje, charmiga byar, livliga marknadsstäder och mer utgör landskapet i Norwich. Planera ditt besök med gott om tid att se se, shoppa och nosh på äkta mat. Hitta den perfekta Accessible Norwich Semesteruthyrning med alla funktioner du behöver från Handiscover breda utbud! Låt oss hjälpa dig att planera semestern du förtjänar!

Saker att göra i Norwich

Norwich domkyrka
Adress: 65 The Close, Norwich NR1 4DH, Storbritannien
Hemsida: http://www.cathedral.org.uk/

Anländer med tåg ta sedan den medeltida bron för att få den bästa utsikten över detta magnifika hus av dyrkan. Starta din turné i de stora besökarnas entré och ta en plats i den moderna refectoryen. Under dagen kan du äta på denna unika lunchplats på läckra kakor och smörgåsar innan du tar dig vidare in i katedralens imponerande arkitektur. Katedralen är dedikerade till att välkomna besökare av förmåga nivåer. Rullstolsburna kan få tillgång till majoriteten av katedralen med hissar och en rampingång. Nivå tillgång till katedralen är tillgänglig genom Hostry Visitor & Education Centre och hissar tar dig till andra områden. Tyvärr, på grund av åldern på byggnaden rullstol tillgång är inte tillgänglig för statskassan eller labyrint. För mer information för funktionshindrade besök här: Cathedral Access

Elm kulle
Adress: Olika
Hemsida: Klicka här

Utforska denna pittoreska gata fylld med Tudor-hus och kullerstensbelagda gångvägar. Ta in den historiska arkitekturen och utforska sedan de många små butikerna, inklusive en en som bara är dedikerad till nallar. När du har handlat, njut av en bit och en pint på en av de autentiska engelska pubarna på gatan. På grund av kullerstensgator, kan vissa funktionshindrade besökare har svårt men de är i allmänhet väl underhållna och någorlunda platt. Restaurang sittplatser fo
ests. Om du är intresserad av en viss restaurang eller butik, är det oftast bäst att ringa i förväg för att säkerställa tillgänglighet.

Forumet
Adress: Bethel St, Millennium Plain, Norwich NR2 1BH, Storbritannien
Hemsida: Klicka här
Börja din resa i Norwich på The Forum för att samla information på deras besökscenter och mycket mer. Utforska biblioteket, titta på en gratis film i BBC-galleriet och ta sedan en bit på kaféet medan du planerar resten av din dag. Efter att ha besökt Forum, utforska resten av området som fortfarande visar många historiska byggnader och platser tillsammans med modern shopping. En ramp går längs Bethel Street för dem i rullstol och alla för vilka funktionshinder gör trappor svårt. Rullstolsvänliga hissar möjliggör tillgång till flera platser i forumet och byggnaden anses allmänt fullt tillgänglig. Ledarhundar är också välkomna.

Tillgänglighetsanpassade boenden Norwich

Med hotell med anpassade funktioner som hissar och hjul i duschar tillsammans med tillgängliga lägenheter, stugor och semesterbostäder Handiscover har ditt perfekta hem hemifrån för din semester. Vi har lägenheter, hotell och andra semesterbostäder som passar en mängd olika förmåga behov inklusive handgrips, elektriska sängar, och mycket mer.

Hur man tar sig runt Norwich

Norwich är lätt att ta sig runt med allmänna bussar, privata bussar och tåg. Ring i förväg för att bekräfta tillgången på tillfartsramper och speciella sittplatser. Med tillmötesgående till turister och besökare, är Norwich transportsystem gärna hjälpa dem med funktionshinder. Om du väljer att köra bil eller bli chaufför, begär ett Blue Badge-parkeringskort för den enklaste tillgången till särskild parkering.

Add Comment

Click here to post a comment