Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Norfolk Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Norfolk reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Norfolks tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en härlig semester i Norfolk

Norfolk tjänar sin distinktion som “Big Sky Country.” Norfolk är känt för sin orörda kust och stora landsbygd och är ett levande vykort. Traverse denna varierade mark med lättillgänglig transport när du bokar din handikappanpassade semester med Handiscover! Tillgängliga Semesteruthyrning Norfolk är lätta att hitta när du bokar via vår garanterade webbplats.

Skogar och djurliv av Norfolk

Kom nära och personligt med naturen när du tar in fågelskådning i Norfolk. Ta med kameran och kikaren och du kan fånga en spöklik uggla eller en färgglad kungsfiskare. Sedan resa till Strumpshaw Fen som ett halvt dussin sällsynta orkidéer kallar hem. Därefter utforska skogarna i Norfolk med över 250 arter av flora. Steg tillbaka i tiden med detta täta område där vissa delar är kända för att vara över 6000 år gammal!

Kultur och underhållning

Rik på historia och kultur, har Norfolk något för varje resenär. Börja med de många gallerierna och museerna i Norfolk inklusive Fenland och West Norfolk Aviation Museum, och Tollhouse museum som faktiskt är ett av Englands äldsta fängelser! Du kan också njuta av allt från land naturvandringar till bio och visar till livligare nattklubbar och mycket mer. Norfolk är också känd för en mängd olika festivaler under hela året, inklusive skördefester och höstens litterära festival.

Tillgänglighetsanpassade boenden och bortom

Upplev alla Norfolk har att erbjuda från sin gröna landsbygd och sandstränder till dess rika historia och livliga stadsliv. Boka med Handiscover idag för att njuta av en mängd tjänster som gör din resa säkrare, enklare och bekvämare. Sök våra listor för sådana funktioner som rullstolsanpassade duschar, ledstänger, ramper och allt annat du behöver. Sedan helt enkelt boka, planera din resa och börja njuta av en tillgänglig Semesteruthyrning Norfolk med Handiscover! Här är några underbara exempel från vår hemsida! För närvarande erbjuder vi £ 25 rabattkupong för den första bokningen! Kontakta oss inte via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien)

 

 

Klicka på bilderna för att se detaljinformation om tillgängligheten i och utanför fastigheten!!

 

 

 

Add Comment

Click here to post a comment