Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Manchester Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Manchester reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover
Accessible holiday rentals Manchester - Disabled holidays

Tillgängliga semesterbostäder i Manchester

För en bra semester i Manchester

Har du en yen för äventyr? Älskar du upptäckarglädje men känner dig avskräckt av reseproblem? På Handiscover förstår vi din oro. Därför har vi sammanställt en resurs för semesterbostäder för personer med begränsad rörlighet. Vi har gjort allt för att hitta tillgängligt boende. Vi har olika typer av logi, inklusive hotell, lägenheter, bed-and-breakfast, och hus. Av de många resesajter vi riktar oss till är Accessible holiday rentals Manchester en favorit bland turister.

Englands norra huvudstad är en eklektisk blandning av viktoriansk och modern arkitektur. Du kommer att bli wowed av sina katedraler, kanaler och utsmyckade klocktorn! Om kulturen är din kopp te, prova Manchesters teatrar och gallerier. De bästa biblioteken i England är undanstoppad i sina kvarter. Manchester är också känt för sina kaféer, butiker och pittoreska klädbutiker. Bäst av allt är Manchester mycket tillgänglig.

Järnväg

Piccadilly Station har stegfria entréer och tillgång till alla plattformar på samma nivå. Biljettkontoret har en låg disk, och det finns tillgängliga biljettautomater inom stationen. För hörselskadade har Informationsbåset utanför Biljettkontoret en induktionsslinga. För att skydda synskadade har de flesta plattformar taktila varningsremsor. Toalett finns tillgängliga, detaljerat här. Personalen kan utfärda rullstolar. Mobilitetsbugies finns också tillgängliga efter bokning från tågoperatörer.

Du kan begära resehjälp genom att göra en bokning hos en tågoperatör. För telefonnummer, gå till: http://www.networkrail.co.uk/manchester-piccadilly-station/disabled-access/ eller klicka här. Stationspersonal är också tillgängliga för hjälp, inklusive de på Information Booth, Reception och Meeting Point.

Manchester Disabled People’s Access Group (MDPAG)

Enligt MDPAG, är många av Manchester konstlokaler, banker, kaféer, biografer, restauranger och turistattraktioner handikappanpassade i stadens centrum. För en översikt över mat och dryck anläggningar, besök: http://www.mdpag.org.uk/manchester-food-and-drink-festival-2015/ eller klicka här. Organisationen ger också information om tillgänglig transport och shopping, tillgänglig på http://www.mdpag.org.uk/accessible-manchester/ och genom att klicka här.

Shopping

Shopmobility Manchester är en tjänst som erbjuder gratis användning av elektriska skotrar, elrullstolar och manuella rullstolar. Utrustning kan användas för att besöka återförsäljare och handelsplatser i stadens centrum. Du kan få utrustning vid skyltfönster eller få den förd till dig. Kartor tillhandahålls också. Personalen hjälper till med shopping och fungerar som guider. För detaljer om denna kostnadsfria service, besök: http://www.shopmobilitymanchester.org.uk/ eller klicka här.

Här för att hjälpa dig

Med idealisk logi och en tillgänglig destination, kommer du att känna dig som hemma. Låt oss sätta världen för era fötter. Vi gör reseplaneringen enkel, snabb och rolig! För en handikappanpassad semester i Manchester, är Handiscover rätt till hands.
Saint Augustine sa en gång: “Den här världen är en bok, och de som inte reser läser bara en sida.”
Du kan bli “väl läst” och semester på spännande platser. Vi ska göra dina tillgängliga Semesteruthyrning Manchester stor och resor drömmar.

Add Comment

Click here to post a comment