Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Llandudno Resetips Resmål Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Wales Yngre resenärer Storbritannien

Llandudno tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Llandudno tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Accessible Llanduno For Disabled

Llandudno är en badort från viktoriansk tid på walesens charmiga nordkust. Denna pittoreska stad ligger på en halvö mellan två kalkstenshuvudområden, båda kända turistattraktioner: Great Orme och den lilla Ormen. Du kan förlora dig själv på sina minutiöst utformade tjusiga gator och strandpromenad, svepande runt till den längsta fristående piren. Så, ta din kamera och resa med oss nu!!

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I LLANDUDNO

Professor Codman’s Punch och Judy på Llandudno

Adress: N Parade, Llandudno LL30 2LP
Hemsida: klicka här

Codman's Rhos-on-Sea pitch Llanduno

foto: Codman Gallery

Detta är en ikonisk show för staden Llandudno. Sedan 1860 är det samma familj som använder samma marionetter som utför showen. Du kan hitta Mr Punch emblematiska röd-vit-randiga tält nära ingången till piren

Llandudno pir

Adress: North Parade, Llandudno, Conwy, LL30 2LP
Hemsida: Klicka här

llanduno pier

Promenera längs den längsta piren i Wales som mäter 2 295 fot lång. Detta landmärke byggdes ursprungligen tillbaka i 1876 och erbjuder fantastisk havsutsikt. I slutet av piren kan du hitta “Penny Arcade” som fortfarande har de gamla spelen och spelautomater. Alternativt kan du gå till pirhuvudet, där du kan njuta av en drink, en glass eller en läcker tårta på ett chict café.

Llandudno-museet

Adress: Bodlondeb, Norra Wales, LL32 8DU

Ta en självstyrd tur och upptäck Llandudnos långa och spännande historia. Museet rymmer en mängd olika objekt som passar allas smak och har också en intressant agenda med gratis tillfälliga utställningar.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE BOENDEN I LLANDUDNO

Var vill du bo? Föredrar du ett slick city hotell, ett bed and breakfast, en extravagant lägenhet eller kanske en charmig semesterstuga?

Vad du än väljer anser vi att alla helgdagar ska vara en grundligt trevlig och avkopplande upplevelse för dig såväl som för varje medlem i ditt sällskap.

Boka med Handiscover för att hitta den perfekta semesterboende för dig med hög tillgänglighet. Alla våra semesterbostäder är rullstolsanpassade. Här är några bra exempel på vår hemsida. De är fullt tillgängliga. Badrummet är utrustat med inrullningsdusch med stolen. Toaletten har en eller två grab rails. Det som är spännande är att du kan hyra rullstol här också. Klicka bara på bilderna för att se mer detaljinformation om tillgängligheten i och utanför fastigheten!!

För närvarande tillhandahåller vi £ 25 rabattkupong för din första bokning! För fler alternativ om boendena, tveka inte att kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien)

TA DIG RUNT LLANDUDNO MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Om du planerar en semester i Llandudno och har ett funktionshinder, så ska du dra nytta av de olika rullstolsvänliga transportalternativ.

RULLSTOLSANPASSADE BUSSES

Du kan enkelt resa med buss i Llandudno eftersom de erbjuder speciella egenskaper för dig med rörlighetsfrågor. De flesta bussar har låga golv och dedikerat rullstolsutrymme samt infartsramper. De kan också sänka sig för att minska step-up avstånd från trottoaren.

TILLGÄNGLIGA TÅG

För att underlätta din resa ett ökande antal tåg plattformar ger steg-fri tillgång för rullstolsanvändare på tåg. Du kan hitta speciella platser för en bekväm resa i de flesta tåg.

HYRA EN TILLGÄNGLIG BIL OCH FÖRARE

Med utmärkt tillgång till det nationella vägsystemet är bilresor ett utmärkt val i Llandudno. Det finns en hel del hytter som har en rullstolsramp. Ännu mer, vissa privata hyra fordon är tillgängliga steg-fri.

 

Add Comment

Click here to post a comment