Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Liverpool Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Liverpool reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Liverpools tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en fantastisk semester i Liverpool

Kom för musiken, stanna för bokstavligen allt annat! Ihågkommen oftast som födelseplatsen för Beatles, är Liverpool också hem för dussintals museer, gallerier och historiska platser, inklusive speciella musikaliska arv platser. Med sin blomstrande turism verksamhet och befolkning, Accessible Liverpool semesterbostäder är lätta att hitta och erbjuder allt du behöver för att njuta av semester i denna musikaliska stad i stil!

Saker att göra i Liverpool

Berättelse om Beatles

Adress: Britannia Vaults, Albert Dock, Liverpool L3 4AD, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Upplev resan The Beatles tog innan de någonsin var kända som Beatles! Inklusive kopior av viktiga landmärken som Casbah, är denna uppslukande resa bra för superfans och tillfälliga lyssnare. Museet är fullt utrustat för dem med funktionshinder inklusive rullstolsvänlig tillgänglighet, men det rekommenderas att ringa i förväg eftersom det bara finns boende för upp till 5 rullstolsanvändare på en gång.

Casbah Kaffeklubb

Adress: 8 Hayman’s Green, Liverpool L12 7JG, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

När du har besökt Beatles Story, upplev själva klubben där de fick sin start! Nyligen öppnas och utformade för att se ut som det gjorde tillbaka när Beatles först spelade där, är Casbah ett populärt stopp för musik aficionados och älskare historia. Efter att ha tagit turnén kan du också ta in en show av Pete Best-bandet! Klubben anses handikappanpassad tillsammans med toaletter, ordentliga sittplatser och en barriärfri entré.

Liverpools museum

Adress: Liverpool Waterfront, Pier Head, Liverpool L3 1DG, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Fördjupa dig i historien och kulturen i denna otroliga stad. Ta in fantastiska skärmar som sträcker sig från gammalt vikingasilver upp till modern design. Handikappanpassade tillgängliga hissar och steg fria entréer är på varje våning för att göra flytta runt bekvämt för alla besökare. Dessutom är assistanshundar välkomna och bord i kaféet är fristående och kan sitta på med rullstol.

Tillgängliga boenden i och runt Liverpool

Liverpool har allt! Varför inte planera en avkopplande resa för dig själv där? Oavsett om du vill posh lägenheter, historiska hotell eller självhushåll stugor Handiscover kan hjälpa dig att hitta de bästa alternativen för din semesterbostäder. Börja helt enkelt genom att välja de alternativ du behöver som lägenheter med lyftblock eller hotell med hjulet i duschar, välj sedan från vårt breda urval innan du bokar dina tillgängliga Liverpool-helgdagar! För närvarande visas inte våra underbara boenden i Liverpool på hemsidan. Men du kan kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (STORBRITANNIEN) för personligt stöd. Vi tillhandahåller £ 25 rabattkupong för din första bokning!!

 

 

Men vi har några underbara boende på landsbygden West Lancashire ännu inom räckhåll för Liverpool och Southport. Stugorna är ljusa och rymliga. De är mycket, mycket bra platser för naturälskare!! Du kan njuta av de historiska byggnaderna och stadslivet i Liverpool, och sedan stanna här för att omfamna naturen! Klicka på bilderna för att se mer detaljinformation om tillgängligheten i och utanför fastigheten

Hur ta sig runt Liverpool

Liverpool är väldigt lätt att navigera både för dem med och utan funktionshinder. Allmänna bussar är utrustade med bredare dörrar, låga ingångar, och platta golv för att göra rullstolsåtkomst enkel och bekväm. Att ta färjan är ett annat populärt sätt att se staden och dessa är också helt rörlighet funktionshindrade tillgängliga! Detta inkluderar tillgängliga badrum och tillgänglighet av rullstolar för dem som behöver en endast tillfälligt.

Add Comment

Click here to post a comment