Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Läsa Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Läsa tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Läsa tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Reading

Kom för de tre B: s: Öl, lökar och kex. Plocka upp några växtlökar / frön att växa hemma och försök sedan en söt kex och tvätta ner det med en berömd Reading-brygga för att uppleva vad detta distrikt är mest känt för. Fördjupa dig i denna varierade stad när du bokar Accessible Reading Holiday Rentals med Handiscover. Tillåt oss att hjälpa till att göra detta till den bekväma, bekymmersfria semester du förtjänar!

Saker att göra i Reading

Basildon parkerar
Adress: Lower Basildon, Reading RG8 9NR, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Börja din dag på denna National Trust Property genom att ta in den imponerande synen av denna fantastiska georgiska herrgård. Sedan utforska trädgården som har något att se oavsett årstid. Efteråt, gå in för att se detta helt restaurerade 1700-talets underverk. Slutligen njut av en scone och plats med te på den traditionella engelska terummet. Kullersten och grusvägar begränsar rullstolstillgängligheten i vissa områden, dock finns det handikappparkering, badrumsfaciliteter, en virtuell rundtur och buggyservice tillgänglig fram till huset. Läs mer om herrgårdarna tillgängliga områden här: Tillgänglighetsuttalande

Läser Museum
Adress: Blagrave Street, Reading RG1 1QH, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Njut av lite sann lokalhistoria på Reading Museum. Med bostäder från hela världen fokuserar Läsmuseet på områdets historiska och naturhistoriska historia. Förutom fantastiska permanenta bitar som fullstora (230-ft!) Bayeux Tapestry replika, Reading har rotation utställningar att utforska. Lämpliga ramper och hissar gör entrén, presentbutik och displayer är alla rullstolsvänliga, men balkongen avsnittet innebär att gå i trappor. Alternativa sittplatser finns dock för dem som inte kan klättra dessa. För en detaljerad tillgång rapport klicka här.

Beale Wildlife Park och trädgårdar
Adress: Lower Basildon, Reading RG8 9NW, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Unna dig denna familjevänliga attraktion som har obefläckade trädgårdar, spännande vilda djur och mycket mer. Börja din utforskning genom att ta det handikappvänliga, mini-tåget runt parken för att få en överblick över området. Därefter fortsätter du din vistelse med den vidöppna hjortparken, vintage leksaksutställning, trädgårdar och andra attraktioner. Det finns steg gratis, ramped ingångar till de flesta byggnader och stigar inom parken är slät asfalt gör dem lätta att gå eller rulla på. Rullstolar finns också att låna för dem med partiell funktionsnedsättning eller rörlighet frågor.

Tillgängliga boenden Reading

Välj bland moderna lägenheter med utsikt över vattnet, mysiga stugor, hotell och semesterbostäder. Välj från Handiscovers nivåer av tillgänglighet för att hitta det perfekta boendet för dig och dina medresenärer. Med våra garanterade handikappanpassade semesterbostäder kommer du att kunna koppla av med stil och komfort. Många av våra hotell, lägenheter och andra hyrestyper inkluderar funktioner som rulle i duschar, hissar, hissar och mer för din bekvämlighet.

Hur komma runt Reading

Liksom stora delar av England har Reading alternativ för buss, tåg och taxiresor, många med tillgängliga sittplatser och ingångar. Ring i förväg när det är möjligt för att säkerställa att dina krav kan uppfyllas av alla offentliga eller privata transporter. Men hoppa över bilresor för att undvika frustrationen av trånga Reading-vägar.

Add Comment

Click here to post a comment