Äldre Resenärer Blackpool Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Kuster & Klippor Lancashire Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Stränder Våren Yngre resenärer Storbritannien

Lancashire tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Lancashire tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en bra semester i Lancashire

Känd som en viktig punkt i den industriella revolutionen, har Lancashire inte bara industrin utan också vacker landsbygd och andra attraktioner. Besök här för lugna kaféer, natursköna landsingyter och närliggande naturreservat. Tillgänglig Lancashire Semesteruthyrning från Handiscover hjälper dig att njuta av detta ofta underskattade resmål för din semester.

Saker att göra i Lancashire

Besök Blackpool
Adress: Olika
Hemsida: Klicka här

Medan du ställer in din bas i Lancashire ger dig en mindre trång semesterupplevelse, kan du enkelt göra resan till Blackpool resort med bil eller buss. Tillbringa en hel dag eller mer i detta område som har en Pleasure Beach och Blackpool Tower. Efter att ha utforskat attraktionerna och trädgårdarna under dagen, besök strandpromenaden på natten för att se Blackpool Illuminations. Ett brett utbud av attraktioner har handikappanpassad och rullstolsvänlig tillgång inklusive Blackpool Tower, Zoo, Stanley Park, en fullt tillgänglig Sandcastle Waterpark och mycket mer.

Samlesbury Hall
Adress: Holcombe Rd, Helmshore, Rossendale BB4 4NP, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Upplev århundraden av spännande historia på detta vackra, historiska Lancashire-hem. Lär dig om hemmets band till häxor, spöken, Samlesbury Hall syftar till att vara välkomnande för alla gäster, inklusive funktionshindrade, seniorer och rullstolar. Även om framsteg har gjorts för att göra hallen så tillgänglig som möjligt finns det vissa områden som inte är rullstolsvänliga på grund av byggnadens historiska natur. Om du har särskilda problem kontakta dem här.

Sandslott Vattenpark

Sandcastle Waterpark är stolta över att vara en fullt tillgänglig plats med en mängd olika funktioner inriktade på dem med funktionshinder och rullstolsburna. Detta inkluderar ett Gold Wet Room där rullstolsbundna besökare får hjälp till en vattenklar rullstol med en hiss som sedan tas in i poolen. Personalen hälsar dig och hjälper dig under hela processen. Titta på en video som visar processen här.

Tillgänglighetsanpassade boenden Lancashire

Erbjuder lyxiga och rustika stugor, semesterbostäder, hotell och lägenheter tillgängliga Lancashire hyror kan du uppleva en mer hemtrevlig atmosfär för din semester. För det första väljer du den åtkomstnivå du behöver sedan välja från våra lägenheter, hotell och andra hyror som garanterat passar dina behov med funktioner som hjul i duschar, hissar, steg gratis planritningar och mer. Slutligen, boka med Handiscover för att få den avkopplande och bekväma tillgängliga Lancashire hyra du förtjänar.

Hur ta sig runt Lancashire

Utforska Lancashire med bil för det enklaste och mest bekväma sättet att resa runt på landsbygden. Cykling blir också en mer populär transportsätt samt för dem som tycker om ridning. När i West Lancashire, det finns tillgång till mer buss och spårvagn resor genom Blackpool.

Add Comment

Click here to post a comment