Äldre Resenärer Berg & Grottor Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Sjöar (distrikt) Sommaren Storbritannien Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Storbritannien

Lake District tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Lake District tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en bra semester i Lake District

En sann vattenälskares semesterplats, Lake District har allt du kan vilja ha i en naturlig miljö. Kom hit för att uppleva de stora sjöarna, vattensporter, kryssningar sjö och mycket mer.

Detta nationalparksområde erbjuder något för alla resenärer och inkluderar dussintals handikappanpassade spår. Tillgänglig Semesteruthyrning Lake District från Handiscover gör det enkelt att bo nära den naturliga skönheten i området för din Lake District Holidays.

Accessible-Lake Disctrict-For-Disabled

Saker att göra i Lake District

  • Ta en Windermere Cruise

Windermere, tillsammans med andra sjöar, erbjuder tillgängliga sjökryssningar. Njut av resor så korta som 45 minuter upp till 3 timmar eller spendera hela dagen på vattnet med en Freedom of the Lakes Ticket.

Windemere har flera fartyg och ungefär hälften är tillgängliga för rullstolsanvändare. Personalen är vänlig och välkomnande för funktionshindrade besökare, men det rekommenderas starkt att kryssning-goers ringa vidare för att bekräfta vilket fartyg de är bokade för att säkerställa att det är en rullstolsvänlig en.

Adress: Winander House, Glebe Rd, Bowness-on-Windermere LA23 3HE, Storbritannien

  • Lake District nationalpark

Lake District, UK

Webbplats: http://www.lakedistrict.gov.uk

Lake District National Park gör det till en prioritet att ge så mycket som möjligt för alla besökare inkluderar dem med funktionshinder, rullstolsanvändare, och alla har svårt att gå.

Besök Vistors’ Center för en karta över mer än 40 Miles Utan Stiles rutter. Parken erbjuder också handikappanpassade båtturer från deras Coniston Boating Centre.

Webbplats: http://www.lakedistrict.gov.uk

  • Teater vid sjön

När du har utforskat naturen, njut av en natt i på Theatre vid sjön. Ta in en produktion här på denna moderna plats i Keswick och ät sedan på teaterns restaurang.

Ät på fräscha rätter och ta in den spektakulära sjöutsikten från caféets bildfönster. Gör bokningar för att säkerställa en plats.

Theatre by the Lake är mycket tillgänglig för besökare på alla nivåer. Särskilda uppträdanden inkluderar funktioner som bildtexter, ljudbeskrivningar och avslappnade föreställningar tillsammans med vanliga rullstolsvänliga sittplatser. Boka i förväg för att säkerställa sittplatser.

Adress: Lakeside, Lake Rd, Keswick CA12 5DJ, Storbritannien
Webbplats: https://www.theatrebythelake.com

Tillgänglighetsanpassade boenden Lake District

Tillgängliga Lake District boende är lätta att hitta med Handiscover globala nätverk av tillgängliga lägenheter, hotell, stugor och semesterbostäder.

Välj från våra nivåer av tillgång sedan bläddra i hyror, lägenheter och hotell som innehåller funktioner som steg-fria planlösningar, hjul i duschar, hissar och hissar. Gör din semester stressfri och bekväm med boende som passar dina behov.

Här är några bra exempel från vår hemsida. Klicka på bilderna för att se mer detaljinformation om tillgängligheten i och utanför fastigheten!!

 

För mer information om boendena, tveka inte att chatta med dem via e-post booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien). Vi har mer än 150.000 hotell i mer än 50 länder. Du kan alltid hitta vad du vill i Handiscover!

Hur ta sig runt Lake District

Njut av en av de dussintals Miles utan Stiles spår över nationalparken. Dessa tillgängliga spår gör det möjligt för dem med rörlighet frågor eller promenader svårigheter att bekvämt se denna stora vildmark. Tillgång specialitet parkering genom att ansöka om en Blue Badge och du kommer också att få en extra timme tidsbegränsning för park timmar.

Tillgänglig information om rullstolsanpassad Lake District

Också, titta på några underbara stränder du kan njuta av i Storbritannien och Europa !!

För närvarande, Vi erbjuder £ 25 rabattkupong för din första bokning!!

Add Comment

Click here to post a comment