Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Hösten Keswick Resetips Resmål Säsong Sjöar (distrikt) Sommaren Storbritannien Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Storbritannien

Keswick tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Keswick tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Keswick

Keswick fungerar som turistmål i Centrail i Lake District National Park och erbjuder det idealiska läget för utomhusäventyrare. Med flera vandringsturer som är handikappvänliga och ett brett utbud av kulturella och historiska attraktioner, är Kewick bra för hela familjen. Handiscover hjälper dig att börja planera perfekta semestrar med Accessible Keswick Semesteruthyrning.

Saker att göra i Keswick

Ta en Scenisk Drive
Hemsida: Bästa Lake District Drives

Medan vandringsturer är mest populära runt Keswick, är en körning runt Borrowdale lika fantastisk. Börja din resa med en vandring av Honister Pass. Fortsätt vidare till Buttermere. Ta returresa genom Newlands eller Whinlatter passera för fantastisk utsikt eller höga träd och fridfullt vatten. Hyr ett rullstolsanpassat fordon för att göra en av dessa drev bekväm och enkel.

The Cumberland Pencil Museum

Fördjupa dig i 350 års penna som gör historia. Hem för båda världens första penna och den största färgade penna, är museet en rolig eftermiddagsaktivitet för alla åldrar. Museet är alla på ett steg fri nivå med ramper för rullstolsvänlig tillgång. Dessutom finns handikappparkering tillgängligt.

Lodore Hotel Spa-dag

Keswick Museum tilldelas “Årets museum” på Cumbria Life Culture Awards och får inte missa. Inklusive landskapsstycken, industrihistoria och lokal konst. Museet har en mängd funktioner och erbjudanden för att göra utställningar välkomna till gäster med funktionshinder eller funktionsnedsättning inklusive tillgängliga badrum, hörslingor, stor tryckt text och rullstolsvänlig tillgång hela

Funktionshindrade Boenden Keswick

Tillgängliga Keswick semesterbostäder, hotell och lägenheter är bara några klick bort. Med vårt världsomspännande nätverk av tillgängliga hotell, lägenheter, stugor, och andra hyresfastigheter Handiscover kan göra din Keswick vistelse bekväm och stressfri. Välj den tillgänglighetsnivå du behöver från Handiscovers enkla guide. Välj hyror som passar dina kriterier som hjul i duschar, hissar, steg fria entréer, hissar och mycket mer. Slutligen, boka din vistelse hos oss för att börja njuta av den typ av semester semester du förtjänar!

Hur komma runt Keswick

Med de flesta attraktioner inom gångavstånd, ta sig runt till fots är ganska lätt och vanligt. Men ett omfattande nätverk av offentliga bussar gör att ta sig runt på detta sätt lätt också. Bussar är vanligtvis handikappanpassade för ännu mer lätthet.

Add Comment

Click here to post a comment