Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Flykt till naturen Geografi Hösten Kent Klippor av Dover Kuster & Klippor Resetips Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Kent reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Kents tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

Njut av prakten i denna region som är känd för sina fruktträdgårdar och hopträdgårdar som blomstrar runt landskapet. På grund av detta producerar Kent många färska godsaker från den uppsjö av produkter. Också, mitt i detta överflöd, hittar du dussintals historiska platser och kända städer som Canterbury och Rochester. Sea älskare resa till vattnet intilliggande semesterorter städerna Margate och Ramsgate. Njut av detta böljande landskap genom att boka en handikappad semester med Handiscover! Tillgängligt boende finns i hela området och ger dig alla bekvämligheter du behöver för att få ut det mesta av dina resor.

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I SHROPSHIRE

Den Oast Houses i Kent

Reser genom Kent, kommer du att se den berömda oast hus. Används för att brygga humle, dessa strukturer har en unik form som tillåter dem att fungera som jätte ugnar för torkning humle. Efter att ha sett dessa nyckfulla strukturer, prova en eller flera av de lokalt bryggda öl!

De vita klipporna i Dover

Efter det, huvud South East för att nå den ikoniska White Cliffs of Dover. Från klipporna blickar du ut på den smalaste sträckan av Engelska kanalen. Lär dig sedan lite historia om vikten av detta naturliga landmärke som står inför kontinentala Europa på Cliffs of Dover Museum. I senare historia Cliffs inspirerade även en populär wwii låt som spelades in flera gånger av populära artister

Hever slott

Adress: Hever Rd, Hever, Edenbridge TN8 7NG, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

 

Upptäck det romantiska slottet som har varit Anne Boleyns barndomshem. Du bör också njuta av de enastående prisbelönta trädgårdarna. Hever Castle strävar efter att hjälpa alla besökare med funktionshinder att njuta av så mycket som möjligt. Dessutom nästan alla dess trädgårdar är tillgängliga för rullstolar featuring ramper.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE BOENDEN I KENT

Bo mitt i historien och skönheten i detta vackra land fullt av historia och rik jordbruksmark. Börja med att läsa vårt urval av handikappanpassade semesterbostäder. Gör dig som hemma i lyxiga stugor med självhushåll. Dessutom kan du välja en av våra lyxiga lägenheter eller hotell som oavsett vad du väljer för din funktionshindrade semester du aldrig kommer att vara långt från berg eller kust. Först och främst välja åtkomstnivå och de typer av funktioner du behöver för att få de bästa alternativen för dig. Våra semesterbostäder är rullstolsanpassade med rum utrustade med inrullningsduschar, handräcken och lyftblock plus ramper för ett steg fri tillgång.

Semesteruthyrning varierar i Kent från lyxiga hotell, självhushåll lägenheter och mysiga stugor. Den tillgängliga Kent är en härlig familj semester plats och en fantastisk tillflyktsort. Slutligen, boka din resa med oss!

TA SIG RUNT I KENT MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Tillgänglig Kent är lätt att ta sig till med bil, järnväg eller till och med med färja. Ett av de enklaste och snabbaste sätten att nå Kent är med tåg. Denna vackra stad har en av de bästa järnvägsnät främst på grund av sin närhet till London. Alla tåg är fullt funktionshinder kompatibel, Dessutom de flesta bussar är redan lågt golv, rullstolsanpassade fordon.

Add Comment

Click here to post a comment