Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Jersey Kuster & Klippor Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Jersey reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Jerseys tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en fantastisk semester i Jersey

Njut av det strålande, varma vädret i Jersey med Handiscover! En av Kanalöarna, är det den största av de fem och har ton att utforska. Tillgänglig Semesteruthyrning Jersey är till hands tillsammans med många andra tjänster för dem med rörlighet frågor. När du har bokat din resa kan vi ofta ställa dig upp med handikappanpassade fordon eller till och med förare.

Blommor och mat i Jersey

Besök Orchid Field på våren för en verkligt fantastisk visning av blommor. Också en tid för festivaler, kan du njuta av många livsmedel och fester vid denna tid på året. Efter provtagning den lokala biljettpriset av rejäl potatis, skaldjur och mejeriprodukter kan du utforska vilda djur. Tillsammans med de många blommor som växer den här tiden på året hittar du också hundratals paddor eller Crapauds som lokalbefolkningen kallar dem. Fun Fact: Crapaud är också lite av lokala slang, en nedsättande term som används av britterna för att beskriva franska personer. Så, undvik det om det inte finns faktiska paddor i närheten av!

Jersey är också känd för sin Battle of Flowers festival. Höll den andra torsdagen i augusti, har denna firande av blommor en karneval atmosfär. Njut av spel, musik och en utarbetad parad av blommor! Slutligen kan du avsluta festivaldagen med en månbelyst parad och fyrverkeri.

En skaldjur älskare paradis, hittar du ett brett utbud av rätter från havet. Musslor, ostron och spindelkrabbor är särskilt populära. Alla sorter är ofta ihopkopplade med den rika grädde och smör som Jersey ko är känd för. Potatis är en annan stapelvara och Jersey är särskilt känd för sin skörd av Royal Potatis.

Tillgänglighetsanpassade boenden

Oavsett om du vill grov det eller semester i stil, har Handiscover rätt logi för dig! Utforska vår breda databas med handikappanpassade boenden för att upptäcka platser med vår personliga garanti för din komfort! Kom och njut av din tillgängliga semesteruthyrning Jersey i Handiscover.

Add Comment

Click here to post a comment