Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Isle av Wight Kuster & Klippor Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Storbritannien

Isle of Wight tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Isle of Wight tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Bli en del av historien när du reser till denna ö med ett varierat och färgglatt förflutet. Med historia som går tillbaka hela vägen till när dinosaurier strövade på jorden, är Isle of Man ett fascinerande äventyr. Boka din Accessible funktionshindrade semester med Handiscover idag för att börja semestern för livet!
Ibland kallad “England i miniatyr,” Isle erbjuder det bästa av Storbritannien i kondenserad bekvämlighet. Med minnessaker från stora författare till en sjöfart historia och blåsigt väder, är denna diamantformade ö utanför Storbritanniens kust allt du kan vilja ha i en engelsk semester.

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER PÅ ISLE OF WIGHT

Dinosaurie museum

Adress: Culver Parade, Sandown PO36 8QA, Storbritannien
Hemsida: Klicka här


Starta din Isle of Wight resa genom att jaga för dinosaurie ben! Gräva igenom platser runt ön för ett nästan garanterat fynd. Snacka om en cool semester souvenir!
Vidare kan du upptäcka Dinosauriemuseet; det inte bara visar många mer än 10.000 exemplar men har också frågesporter att slutföra när du går runt.

Upptäck slotten

Därefter upptäcker du slottet på Isle. Inklusive militära fästen, slotten i Wight är magnifika att skåda. På grund av detta är Isle perfekt för historia älskare, de med ett militärt intresse och alla som vill se hur livet var i en annan tid.

Besök Newport

Inte bara för historia fans, har Isle många moderna skatter. För dem som vill utforska det moderna livet på Isle, för det första besök Newport. Handla Newports samling av både butikskedja och lokala handlare. För att inte nämna, detta område ståtar också lyxartiklar, handgjorda hantverk, hantverkare ätbara och mycket mer.

TILLGÄNGLIGT BOENDE I ISLE OF WIGHT

Efter shopping, sparka tillbaka och koppla av på den perfekta Handiscover tillgängliga boende. Isle of Wight har så många semesterbostäder som passar alla smaker och budget. The Island erbjuder en mängd olika stil semesterbostäder, från mysiga stugor till extravaganta lägenheter och stora hotell som ligger precis vid havet.

Välj mellan pittoreska stugor, lägenheter, hotell och mycket mer. Dessutom, funktioner som hjul i duschar, handräcken, hissar, steg fri tillgång och mer kan vara tillgängliga. Handiscover har åtagit sig att göra din Isle of Wight funktionshindrade semester bästa möjliga. Kontakta oss idag för att få veta om tillgängliga tjänster och bokning!

TA SIG RUNT ISLE OF WIGHT MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Att ta sig runt den tillgängliga Isle of Wight kan inte vara enklare! Det finns många transportalternativ. Det inkluderar en bra vägtäckning, buss- och tågtrafik. Dessutom alla bussar är låga golv så de är alla fullt tillgängliga för rullstolsburna. Dessutom kan du enkelt nå Isle of Wight i en av de tillgängliga färjor som ansluter den till de viktigaste mark.

Add Comment

Click here to post a comment