Äldre Resenärer Brighton Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Hove Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Stränder Våren Yngre resenärer Storbritannien

Hove tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Hove tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en härlig semester i Hove

Fantastiska stränder, ikoniska kulturella attraktioner och ett blomstrande HBT-community väntar på dig i Hove. Utforska en guldgruva av shoppingplatser, aktiviteter vid vattnet och mer i denna underbara semesterplats. Boka en Hove Accessible Holiday Rentals med Handiscover för att du ska få all den lyx och stressfri komfort du förtjänar för din semester!

Att göra i Hove

Hove Park

Tillbringa en avkopplande dag slingrande runt denna rymliga gröna park komplett med basketplaner, lekplats och mycket mer. Även om det, kan du fånga miniatyr ångtåg chugging runt 2000-ft järnvägen. Efter att ha arbetat upp en aptit som spelar i parken, ta ett mellanmål på parkcaféet. Caféet serverar läckra kakor och några glutenfria erbjudanden och är en favorit för besökare. Banorna anses alla vara handikappanpassade med slät yta och mjuka sluttningar. Rummen på Pavillion Tea är handikappanpassade och det finns gott om bänkar som är fördelade på hela.

Allhelgonakyrkan
Adress: The Drive, Hove BN3 3QE, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Denna magnifika kyrka, som byggdes i slutet av 1800-talet, är ett utmärkt exempel på periodens storslagna arkitektur. Njut av denna gotiska Revival-byggnad under en vanlig massa eller helt enkelt komma att visa den under ordinarie timmar. Levande musik och andra föreställningar är också en vanlig syn här. Rullstolsvänlig tillgänglighet till hallen är vid Eaton Road sidodörren bredvid garage. För ytterligare information om evenemangsutrymmena kontakta kyrkan på 01273 7333331.

Bortom Retro
Adress: 42 Vine St, Brighton BN1 4AG, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Handla med en retro flare på den största vintagebutiken i Hove/Brighton-området. Packad med flörtig 50-talsklänningar, nödställda denimbitar och tusentals andra unika fynd. Ingången till butiken kräver inte att vidta åtgärder, men interiören i butiken är ganska packad och kan vara svårt att navigera med större rullstolar. Du kan dock handla butiken på nätet också.

Funktionshindrade Boenden Hove

Från pittoreska stugor och moderna lägenheter, till lyxhotell , Har Handiscover din semesterbostäder omfattas. Välj den nivå av funktionshindrade-åtkomst som du behöver och sedan söka bland alla våra alternativ som uppfyller dina kriterier inklusive hotell och lägenheter med steg fria entréer, hissar, hissar och rulla i duschar. Sedan, boka med oss och lära dig mer om alla dina alternativ för tillgängliga semester.

Hur ta sig runt Hove

Ett omfattande nätverk av offentliga bussar gör att ta sig runt Hove ganska lätt. Att hoppa ett tåg är också ett alternativ och ett bra sätt att komma till grannlandet Brighton. När du letar efter flexibilitet i schema och integritet, taxibilar är också allmänt tillgängliga med funktionshindrade tillgängliga alternativ.

Add Comment

Click here to post a comment