Äldre Resenärer BigBen BuckinghamPalace Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten London LondonÖga Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Vintern Yngre resenärer Storbritannien

Handiscover’s London Travel Guide till handikappanpassade semester

Handiscover är tillgänglig London Travel Guide till funktionshindrade-friendly Holidays

Denna livliga metropol är hem för över 8 miljoner människor med verkligt olika bakgrunder. Kom till London för historiska byggnader, museer i världsklass och en slags frenetisk och spännande energi som är unik för staden. Med en imponerande turistindustri och tät befolkning, har denna moderna stad ett brett utbud av tjänster tillgängliga för funktionshindrade och rörelsehindrade. Använd den här guiden för att ta reda på var du ska bo och hur du får ut det mesta av din tillgängliga London semester.

Vi har nu mer än 200 fullt tillgängliga boenden med garanterad tillgänglighet, hittar du definitivt något anpassat till dina funktionshinder eller särskilda behov. Skriv bara dit du vill åka så visar vi dig några bra tillgängliga boenden i det området!

 

Video gjord med hjälp InVideo.io

 

Saker att göra i London

Många stora attraktioner inkluderar funktioner som ramper, hissar och stegfria entréer för att göra tillgång mycket möjligt. Boka i förväg och kolla varje attraktions hemsida innan du går för att få den mest aktuella informationen.

Buckingham Palace

Adress – London SW1A 1AA, Storbritannien
Hemsida – Buckingham Palace

buckingham palace
Buckingham Palace

Palatset är en av de mest kända attraktionerna i London och har originalinredning från början av 1800-talet och konstverk från Royal Collection. En ikonisk struktur med en lång historia, Buckingham bör inte missas.

En separat ingång på framsidan av palatset är steg-mindre och rullstolsvänlig. Förboka ditt besök genom att kontakta Specialist Säljteamen via telefon +44 (0)303 123 7324 eller e-post specialistsales@royalcollection.org.uk för att säkra stegfri tillgång via en separat ingång vid palatsets entré.

Du får också boka manuella rullstolar och rullande rullor, utan kostnad och i mån av tillgång när du förbokar ditt besök.

Lägre biljettpriser är tillgängliga för besökare med särskilda behov och det finns gratis entréer för medföljande följeslagare.

Känn dig som en kunglig och glöm inte att boka ditt tillgängliga boende bara ett stenkast från Buckingham Palace!

Shakespeares klot

Adress – 21 New Globe Walk, London SE1 9DT, Storbritannien
Webbplats – Shakespeares Globe

London national gallery
Shakespeares klot

Få en intim titt på livet i London under Shakespeares tid med denna otroliga utställning och teater. Bevittna en svärdkamp av skådespelare i anpassade, handgjorda perioddräkter. Låt sedan din berättarguide föra Shakespeares värld till liv med spännande fakta och historia. Få tillgång till utställningsrummet från en ramp på Bankside. När du först anländer, hämta en åtkomstguide när du först anländer eller ringer 020 7902 1409 för ytterligare information.

Nationella galleriet

Adress – London WC2N 5DN, Storbritannien
Webbplats – Nationalgalleriet

Du kan bara få så mycket från konst ser reproduktioner i böcker. Nationalgalleriet låter dig se hundratals kända verk av mästare som Botticelli, Leonardo da Vinci, Rembrandt, Renoir och Van Gogh. Med en samling som sträcker sig från medeltiden till 1900-talet finns det något för alla konstälskare och historieälskare. Steglös post finns på 4 olika ingångar: Getty, Sainsbury Wing, National Café och Pigott Education Centre. Rullstolar finns att låna på Getty Entrance. Besök här för mer information om alternativ för funktionshindrade och bokning: National Gallery Access

Gör ditt besök ännu bekvämare genom att boka ditt tillgängliga boende precis vid National Gallery.

Sväva över stadslinjen

London Eye
London Öga

London Eye ger en spektakulär utsikt över staden. Många resenärer med särskilda rörlighetsbehov har hänvisat till denna utflykt som en av höjdpunkterna i sin resa.

Det ser ut som en jätte pariserhjul men det är så mycket mer. Varje kapsel med glas med inkapslar ger 360 graders utsikt över de flesta av Londons berömda landmärken.

Ingången till kapslarna är stegfri och rullstolsanvändare har inga problem med att köra sin rullstol in i kapseln.

Även om London Eye är fullt tillgängligt finns det säkerhetsbestämmelser som begränsar antalet rullstolsanvändare per kapsel. Således vill du boka dina biljetter i förväg genom att klicka här.

Vill du vara mitt i några fantastiska upplevelser som The London Eye? Bläddra i Handiscovers tillgängliga centrala London-listor nu!

Tillgänglighetsanpassade boenden i London

Boka med Handiscover för bekymmersfri, tillgänglig London semester. Vårt globala nätverk av tillgängliga hotell, lägenheter, bed and breakfast kommer att se till att du har all den komfort och bekvämlighet du förtjänar när du reser. Välj vilken åtkomstnivå du behöver och vi matchar dig med boende som inkluderar sådana funktioner som en roll-in dusch, en duschstol, breddade dörrar och rullstolsvänliga hissar. Här är några bra exempel på vår hemsida. Klicka på de vackra bilderna nedan för att se mer detaljinformation om tillgängligheten inom och utanför fastigheten! För närvarande erbjuder vi £ 25 rabattkupong för den första bokningen!

För mer information om boenden och rabattkupongen, tveka inte att kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com eller på +44 1550 400022 (STORBRITANNIEN)

Du kan också hitta mer tillgängliga boenden genom att helt enkelt skriva din destination nedan och klicka på “Sök”!

 

Ta dig runt i London med ett funktionshinder – Tillgänglig transport

London är en modern stad som ständigt förbättrar transporterna för alla besökare, men förplanering krävs för att säkerställa den största nivån av tillgång. Följ våra tips nedan och använd denna reseplaneringsapplikation för att undvika transport som inte passar dina behov.

Londons tunnelbana, Overground och DLR

Alla DLR (Docklands Light Railway) har stegfri tillgång från gata till plattform medan endast ungefär hälften av Overground och en fjärdedel av tunnelbanan gör. Även när du reser DLR, kan det finnas luckor som kan utgöra ett problem. Andra bestämmelser inkluderar rullstolsvänliga sittplatser nära dörrarna och breda biljettgrindar. Du behöver inte förboka för att få hjälp från personalen, men det kan finnas en stor väntan.

Tillgängliga London Bussar

Bussar gör ett bra alternativ eftersom alla Londons 8000 bussar är låga golv och kunna släppa ner till trottoarkanten. Du kan kontrollera busstrafiken här.

London Black Cab Taxibilar

Alla dessa licensierade taxibilar har rullstolstillgänglighet och inkluderar induktionsslingor, snabbtelefoner, mellansteg, snurrbara säten, grepphandtag och tillåta servicedjur.

London Båtar

Steglös tillgång från piren till rullstolsanpassad, båtar är typiskt ett bra val. Det är dock lämpligt att kontrollera med båtens operatör om hur genomförbart tillträde är en gång på båten.

Du kan också hitta mer tillgängliga tips här.

Tillåt Handiscover att göra din tillgängliga London resa ännu bättre med våra lägenheter, hotell, stugor och semesterbostäder. Vi garanterar tillgängliga funktioner så att du kan njuta av din semester utan att oroa dig för otillgängliga boenden.

 

Bläddra bland våra bästa London guider

Andra användbara resetips

Andra underbara resmål och stränder runt om i världen!

Add Comment

Click here to post a comment