Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Hampshire Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Hampshire tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Hampshire tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

För en stor semester i Hampshire

Njut av några de natursköna briljans som inspirerade flera ikoniska litterära figurer. Utforska den naturliga skönheten i Hampshires två nationalparker, romerska ruiner och dussintals grundligt engelska sevärdheter och attraktioner. Bo i Accessible Hampshire Semesteruthyrning från Handiscover att njuta av detta härliga område i komfort och lätthet för din semester.

Saker att göra i Hampshire

Milstolpar Museum

Fördjupa dig i det förflutna i detta interaktiva museum som innehåller kopior av historiska gator att gå igenom. Vintage fordon och costumed tecken verkligen få upplevelsen till liv i denna all-ages attraktion. Medan du är här, se till att ta en behandling på 1940-talets söta butik och spela ett spel på vintage arkaden. Slutligen avsluta din dag med en pint eller kaffe från den traditionella puben som ligger på museets gator. Både Rullstolar och motordrivna skotrar är välkomna och finns att hyra. För fullständig information om tillgänglighet för funktionshindrade besök här.

Jane Austen Hus och museum
Adress: Chawton, Alton GU34 1SD, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Få en djupgående titt in i livet på en av Hampshires mest kända invånare. Både fans av författaren och historia älskare kommer att njuta av att få en titt inuti denna traditionella 17th-talet hem. Tour höjdpunkterna inklusive stugan trädgården och olika evenemang under hela året. Jane Austen House har åtagit sig att välkomna alla gäster och rullstol och handikappanpassad tillgång finns i hela bottenvåningen och ledarhundar är också välkomna. Men på grund av byggnadens ålder, är övervåningen endast nås via trappor.

Hök Konservatorium

Denna topprankade attraktion gör det möjligt för besökare att komma nära och personligt med rovfåglar. Upplev under och kraft av dessa majestätiska fåglar. Bra för alla åldrar, hjälper konservatorium främja en uppskattning av hökar och andra vilda djur. Conservancy strävar efter att göra en trevlig upplevelse för alla besökare och välkomnar besökare med funktionshinder och deras vårdgivare genom att tillhandahålla gratis biljetter för vårdgivare. Tarmac banor och steg gratis ingångar till byggnader gör konservatorium rullstolsvänlig. För mer information om handikappad tillgänglighet klicka här.

Tillgänglighetsanpassade boenden Hampshire

Rymmer små reser parter eller stora med vårt urval av semesterbostäder, stugor, lägenheter, och hotell. Först av allt, välj från våra tre nivåer av tillgång som inkluderar funktioner som hissar, ledstänger, hjul i duschar och mycket mer. Välj sedan från vårt självhushåll till fullservicehotell, lägenheter och andra uthyrningstyper som passar dina krav. Slutligen, boka med Handiscover för att få den garanterade komfort och lätthet du förtjänar i din semester.

Hur ta sig runt Hampshire

Utforska New Forest, Test Valley och mer med bussresor. Ta ett tåg för en mer naturskön resa och undvik sedan trafikstockningar på vägen tillbaka genom att ta en färjetur. Bilresor är också enkelt med vägarna M3 och M27/A27.

Add Comment

Click here to post a comment