Äldre Resenärer Demografiska Essex Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Stränder Våren Yngre resenärer Storbritannien

Essex tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Essex tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Essex

Hundratals miles av orörda kusten väntar dig på din Essex semester. Bo här för att njuta av pittoreska kuststäder, naturreservat och otroliga trädgårdar inklusive den nyckfulla Gnome Garden. Få den bekväma, bekymmersfria semester du förtjänar när du bokar Accessible Essex Holiday Rentals från Handiscover.

Saker att göra i Essex

Trädgård Hyde Hall
Adress: Creephedge Ln, Chelmsford CM3 8ET, Storbritannien
Hemsida: Klicka här
Ge dig ut på ett levande äventyr på Trädgårdsföreningens Hyde Hall. Med ett föränderligt landskap och schema händelser för varje säsong, det finns alltid något att se och göra i trädgården. Carve pumpor på hösten, vintern promenader och lära sig om lokala och exotiska flora året runt. Alla byggnader i hallen är handikappanpassade. Dessutom finns 6 manuella rullstolar att låna. Det finns också boende för personer med syn- och hörselskador. Planera ditt besök här.

Audley avslutar huset
Adress: Off, London Rd, Saffron Walden CB11 4JF, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Denna topprankade attraktion gör att du kan utforska ett vackert bevarat hem och trädgårdar från 1600-talet. Traversera salarna i denna jakobiska herrgård och få en inblick i hur livet var för både de rika och tjänsteklassen. Ta en bit mat från restaurangen eller kaféet eller beställ en picknick som ska ätas utanför. Tbe Audley House välkomnar funktionshindrade besökare och erbjuder skotrar och rullstolar att låna. Ramped tillgång är också tillgänglig för varje restaurang tillsammans med tillgängliga toaletter. Första våningen är dock endast tillgänglig med trappor. Läs mer om deras tillgänglighetsfunktioner här.

Mountfitchet castle och Norman Village
Adress: Stansted CM24 8SP, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Fördjupa dig i historien på detta historiska slott och helt återskapade Norman byn från 1066 A.D.! Medan du är här, mata de räddade djuren som rådjur och gäss och besöka det största leksaksmuseet i världen. Medan Mountfitchet ägarna välkomnar alla besökare med någon form av funktionshinder och ansträngningar har gjorts för att göra attraktionen funktionshindrade och rullstolsvänlig, har den historiska byggnaden många av de typiska hinder som kommer med gamla byggnader inklusive steg, trappor, branta sluttningar etc. För att läsa deras fullständiga uttalande om tillgänglighet klicka här.

Tillgänglighetsanpassade boenden Essex

Var nära stranden eller landsbygden i en av de tillgängliga Essex stugor, lägenheter, hotell eller semesterbostäder. Funktioner som hjul i duschar, hissar, steg fria dörröppningar och ramper gör våra hyror upp för att passa dina behov för din semester. Helt enkelt, välj den nivå av tillgång du behöver sedan välja från våra garanterade tillgängliga lägenheter, hotell och mer.

Hur komma runt Essex

Med utmärkt tillgång till det nationella vägsystemet är bilresor ett utmärkt val i Essex. Eller, lämna bilen bakom och resa med buss som också erbjuder speciella funktioner för dem med rörlighet frågor. Taxi och tåg är också ett alternativ som är Shopmobility. Beroende på längden på din vistelse kan du ansöka om Shopmobility-förmåner.

Add Comment

Click here to post a comment