Äldre Resenärer Demografiska Dorset Familj med barn Flykt till naturen Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Stränder Våren Yngre resenärer Storbritannien

Dorset reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Dorsets tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en fantastisk semester i Dorset

Durdle door beach in Dorset, UK on a sunny summer's day

Njut av alla obefläckade kusten detta engelska län har att erbjuda. Dorset ligger på Engelska kanalen och har över 140 kilometer av kusten med dussintals små byar.

Boka ditt boende och välj bland andra tjänster för att få ut det mesta av varje pittoresk by. Efter, boka din tillgängliga semesterbostäder Dorset börja planera resan för livet!

1 Njut av ett varierat och vackert landskap

accessible-suffolk-for-disabled

Adress: Olika
Även i Dorset, oavsett vad du gör landskapet kommer att vara kameran redo hela tiden. Börja din resa i de låglänta länderna i öster där du hittar hedmark, stora vidder av högt gräs och vajande ljung.

Därefter reser du norrut till där Blackmore Vale dominerar landskapet och sträcker sig i väster. Då befinner du dig i woodlands och kullarna i Dorset.

Efter det, ta dig söderut till där du kan utforska Dorset Downs där du hittar hundratals inhemska Downs-får. Tillsammans med pittoreska stugor hittar du butiker som säljer yllevaror gjorda av de lokala lurviga invånarna!

Din resa till söder kommer också att innehålla miles av sandstränder och det höga chalkland av en Cranborne-jakt. Det mest handikappade och rullstolsanpassade sättet att göra denna resa är att hyra ett anpassat fordon och/eller ha en förare med dig. Tillgängliga fordon är vanligtvis tillgängliga från flygplatsen om du flyger i, eller om du kan hyra från Angel Vehicle Hire

2 Kultur av Dorset

Adress: Olika
Som en gammal, till stor del landsbygden hittar du många exempel på levande, lokalhistoria. På grund av detta hittar du många sömniga byar men också upptagna marknadsstäder där du kan handla och prova lokala varor.

Detta inkluderar sådana provinsiella rätter tillverkade av de många erbjudanden från jordbrukarnas marknader som befolkar denna fridfulla, landsbygden destination. Turistinformation centers är ett bra ställe att börja för alla besökare och särskilt bra för personer med funktionsvariationer och de som använder rullstolar.

Kolla in den här guiden till olika informationscentra i området för att kunna hantera dina specifika behov: Dorset Tourist Info

3 Tankmuseum

tank museum dorset

Adress: Linsay Rd, Bovington, Wareham BH20 6JG, Storbritannien
Hemsida: http://www.tankmuseum.org/visit-us

Militära buffs och historia älskare kommer att njuta av detta museum tillägnad militära fordon, inklusive live action displayer som innehåller fordon som användes i strid!

Museet är utrustat med ramper, hissar och stegfri tillgång i enlighet med sitt löfte om tillgänglighet för rullstolsanvändare, seniorer och i övrigt personer med funktionsvariationer.

Bästa tillgängliga boenden i Dorset

Oavsett om du föredrar lägenheter och stugor i självhushållsstil eller fullservice, tillgängliga hotell, har vi boende som passar din semester.

Innan du har bokat kan du också fråga om ytterligare tjänster och funktioner som hjul i duschar, räcken och ramper. Få semestern du förtjänar idag med en bekväm service från Handiscover, #1 boknings webbplats för personer med särskilda behov och begränsningar. Genom att klassificera fastigheterna i tre kategorier erbjuder Handiscover dig det mest passande boendet!

Här är några bra exempel från vår hemsida! Tveka inte att kontakta via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien).

 

Vad väntar du på?? Bara packa dina väskor och starta en vacker resa till Dorset!!

Annan nyttig reseinformation

Andra Härliga Resmål och stränder runt om i världen!

För närvarande tillhandahåller vi £ 25 rabattkupong för din första bokning!!

Add Comment

Click here to post a comment