Äldre Resenärer Demografiska Devon Familj med barn Flykt till naturen Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Devon tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Devon tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Prova dekadenta rätter när du reser den vackra kusten i detta engelska län. Devon har sandstränder och böljande kullar och är värt ett besök bara för landskapet. Lägg till i fräsch, lokal mat och dussintals historiska platser och kulturella områden, devon är idealisk för alla resenärer. Oroa dig aldrig för att kunna njuta av det varierade landskapet och attraktionerna när du bokar tillgängligt boende med Handiscover! Efter att ha valt ut dina semesterbostäder kan vi även hjälpa dig att hitta rullstolsanpassade fordon och förare.

HANDIKAPPANPASSADE VÄNSKAPSAKTIVITETER I DEVON

Besök den gröna landsbygden

Devon exemplifierar idealet av den rullande engelska landsbygden! Först kanske du vill överväga att anställa en utbildad förare så att du kan se landsbygden i komfort. För det andra, ha din kamera redo när du korsar de frodiga kullarna och hisnande klippor. Därefter reser du längs till områden som kuststaden Torquay. Ta i “Kål träd” i området, en typ av palm. Tack vare för länge sedan viktorianska resenärer, har området befolkats av dessa stora träd för att efterlikna landskapet de hittade i sina Medelhavet resor.

Resa till Dartmoor

Historia älskare och läsare glädjas! Stunder i Devon, måste en resa till Dartmoor som tjänade som inspiration för en klassiker Sherlock Holmes saga; Baskervilles hund. På senare tid kan det ses i den populära filmen War Horse. Också känd för sitt ungefär vackra landskap, är Dartmoor den mest kända heden i Devon

Plymouth

Hemsida: Klicka här

Fans av vatten och nautiska historia bör inte missa Plymouth. Här hittar du en av de underbara naturhamnarna världen har att erbjuda. Få en spektakulär utsikt över området från Smeaton’s Tower!

TA SIG RUNT DEVON MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Att upptäcka den tillgängliga Devon med buss eller tåg är ett enkelt och bekvämt alternativ till körning. På grund av regionens imponerande kollektivtrafik kan du nu luta dig tillbaka och koppla av och låta någon annan göra körningen. De flesta bussar blir allt mer tillgängliga. Dessutom kan du njuta av Devons fantastiska natur av ett flertal båtturer.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT BOENDE I DEVON

Mys in i avkopplande stugor eller umgås med vänner och familj, koppla av och ladda upp i komfort i vackra lägenheter. Dessutom kan du välja charmiga hotell med prisbelönta restauranger och härliga naturliga miljöer. Det är verkligen lätt att hitta semesterbostäder som matchar dina behov med hjälp av vår sökanläggning. Välj din mobilitetsnivå så leder vi dig till tillgängliga boenden som matchar dina krav. På vår hemsida kan du hitta rullstolsvänliga hotell, stugor och lägenheter som har stegfri tillgång, hissar, inrullningsduschar och många fler. För närvarande erbjuder vi

£ 25 rabattkupong för din första bokning

!! Här är några underbara exempel från hemsidan !!
Klicka på bilderna för att se mer detaljinformation om tillgängligheten i och utanför fastigheten!!

För mer information om boenden och rabattkupongen, tveka inte att kontakta dem via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien).

Vi hjälper dig gärna att identifiera rullstolsvänliga semesterbostäder perfekt för din funktionshindrade semester i den tillgängliga Devon. Låt Handiscover hjälpa dig att förverkliga dina resedrömmar! Boka med oss för att ta reda på om ännu fler tjänster som kan göra din vistelse den bästa någonsin!

 

Add Comment

Click here to post a comment