Äldre Resenärer Cumbria Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Storbritannien

Cumbria tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Cumbria tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en bra semester i Cumbria

Hem till Englands största nationalpark, det finns inget på utomhusskönheten Cumbria har att erbjuda. Kryssning Windermere Lake, sök efter legendariska varelser i skogen och upptäck sedan historisk plats. Tillgänglig Cumbria Semesteruthyrning från Handiscover gör det enkelt att göra allt detta och mer på din semestersemester.

Saker att göra i Cumbria

Södra sjöarna Safari Zoo
Adress: Klicka här

South Lakes Safari Zoo erbjuder en rullstolsvänlig upplevelse som är tillgänglig för de flesta funktionshindrade besökare. Det bör dock noteras att vissa vägar är grus men det finns alternativa tarmacked stigar att ta. Det finns också några branta lutningar eftersom djurparken är byggd på en kulle och vissa rullstolsanvändare kan behöva hjälp att få upp lutningen. För mer information om anläggningarna besök här.

Världen av Beatrix Potter Museum och Tour
Adress: Crag Brow, Bowness-on-Windermere LA23 3BX, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Även i Bowness, planera ett besök på den nyckfulla World of Beatrix Potter. Känd för sina älskade barnböcker och bevarandeinsatser, ger Beatrix Potter Museum liv i alla hennes klassiska berättelser. Både barn och vuxna kommer att bli förälskade i denna utställning som inkluderar Peter Rabbit Garden och Jemima Puddle-ankans skogsglänta. Efter att ha utforskat, besök Beatrix Potter-terummet för färska desserter och high tea. World of Beatrix Potter är inrymt i en gammal, ombyggd tvättstuga och ägarna har arbetat för att göra utställningen så tillgänglig som möjligt. En brant ramp med ledstänger finns vid entrén för rullstolsburna och mindre branta trappsteg finns i den bakre entrén. Väl inne i byggnaden är attraktionen helt handikappanpassad med en hiss tillgänglig för att ta gästerna upp till terummet. För mer information besök här.

Lake District nationalpark
Adress:Lakeside, Lake Rd, Keswick CA12 5DJ, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Den mest populära attraktionen i Cumbria, parken innehåller dussintals utomhusaktiviteter. De med rörlighet oro kan ta en av de dussintals Miles utan Stiles vägar som gör att du kan se parken säkert och bekvämt. Lake District National Park gör det till en prioritet att ge så mycket som möjligt för alla besökare inkluderar dem med funktionshinder, rullstolsanvändare, och alla har svårt att gå. Besök Vistors’ Center här för en karta över mer än 40 Miles Utan Stiles rutter. Parken erbjuder också handikappanpassade båtturer från deras Coniston Boating Centre. Hitta ytterligare information om tillgänglighet här.

Tillgänglighetsanpassade boenden Cumbria

Härliga stugor vid havet och landsbygden hem väntar dig på din Cumbria semester. Få den hyra som passar ditt behov genom att först, välja den nivå av tillgång du behöver. Välj sedan från vårt urval av Uthyrning av Cumbria som inkluderar en mängd olika stugor, hus och husvagnar. Tillgängliga Cumbria boenden för din semester är lätta att hitta med Handiscover nätverk av tillgängliga lägenheter, hotell och semesterbostäder. Välj från våra nivåer av tillgång sedan bläddra i hyror, lägenheter och hotell som innehåller funktioner som steg fria planlösningar, hjul i duschar, hissar och hissar.

Hur ta sig runt Cumbria

Njut av spektakulär utsikt från öppna bussar och tåg eller ta en bil för bekvämlighet. Sedan, för ett ännu mer ovanligt sätt att resa, ta ett traditionellt ångfartyg runt vattnet i Cumbria.

Add Comment

Click here to post a comment