Äldre Resenärer Cornwall Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Cornwall reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

För en härlig semester i Cornwall

Cornwall är en region med magnifika naturliga skönhet och det har även certifiering för att bevisa det! Med många områden som anses vara exempel på enastående naturskönhet, är denna härliga by en naturälskares dröm. I Cornwall, hittar du också pittoreska, mysiga städer och många stränder. Det är den perfekta platsen för en rullstolsanvändare att njuta av sin sommarsemester. Det är dock viktigt att boka ditt boende i förväg för att se till så att du har tillgodosetts med tillräckliga tillgänglighetsfunktioner som passar dina behov. På Handiscover erbjuder vi ett enormt utbud av fullt handikappanpassade boende tillsammans med några bra resetips för att se till att du har en bekväm och minnesvärd semester.

Ta en titt på vår rullstolsanpassad guide till Cornwall för några idéer för roliga rullstolsanpassade saker att göra och sätt att ta sig runt. För att se till att din semester i Cornwall löper så smidigt som möjligt, boka ett tillgängligt boende med Handiscover idag!

Om du letar efter något annat, bara skriva dit du vill gå och vi ska visa dig några bra tillgängliga boende i det området!

 

Cornwalls tröstande delikatesser

De idylliska småstäderna Cornwall är hem för många dekadenta och tröstande godsaker. Från pittoreska kaféer, mysiga lokala pubar till restauranger vid havet hittar du något för alla i Cornwall. Njut av läckra gräddkakor gjorda med lyxig clotted cream. För en välsmakande behandla, prova en autentisk pasty fylld med rejält nötkött och grönsaker. Dra nytta av det omgivande vattnet genom att prova en Stargazy-paj. Efter en gammal tradition bakas denna unika paj med flera olika sorters lokal fisk inuti.

 

Wheelchair Accessible Cornwall

 

Ett naturskönt underland

Oavsett om du vill utforska vildmarken på Lizard Peninsula eller vandra omkring på en av de hundratals stränderna, finns det alltid något vackert att se i Cornwall. Boka en stuga nära stranden och vara minuter från orörda sand och glittrande vatten. Cornwall erbjuder också sightseeingturer på en båt som tar dig ut till havs där du kan se vackert marint liv som delfiner och sälar.

Om du föredrar att stanna på land, kan du njuta av godis från leverantörer längs sanden eller helt enkelt koppla av och titta på människor och vilda djur går förbi. När du är i Cornwall måste du ta in den vackra solnedgången innan du njuter av en lokalt tillagad måltid på en av Cornwalls många restauranger eller pubar.

 

 

Hitta tillgängliga boenden

Antalet anpassade funktioner i hela Cornwall gör att besökare på alla mobilitetsnivåer kan utforska och uppskatta regionen med lätthet och komfort. Inte bara det, men det finns också så många alternativ för tillgängligt boende i Cornwall. Överlämning erbjuder rullstolsburna möjligheten att söka och boka sitt boende utifrån sin egen rörlighetsnivå. Sök i listan över tillgängliga boenden nu och se till att dina behov tillgodoses på din resa till Cornwall.

Med tillgång till hundratals verifierade tillgängliga hyror behöver du inte oroa dig för att hitta någon plats att bo på! Handiscover ser till att alla deras gäster är bekväma i sina tillgängliga boenden så att de kan njuta av den vackra regionen Cornwall. Här är några bra exempel i Cornwall från hemsidan.

För närvarande tillhandahåller

vi en £ 25 rabattkupong för din första bokning!

För mer information om tillgängliga boenden och rabattkupongen, tveka inte att kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com. Vi kommer också att ta reda på om andra speciella tjänster som rullstolsanpassade fordon och förare för dig!

 

Skriv var du vill gå under så visar vi dig några fullt tillgängliga boenden i det området.

 

Bläddra igenom våra England Guider

Add Comment

Click here to post a comment