Äldre Resenärer Canterbury Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Storbritannien

Canterbury tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Canterbury tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Canterbury

Underbara strandtomt, idyllisk landsbygd, historia och mer väntar dig i Canterbury. Känd både som en UNESCO-arvplats och födelseplatsen för den progressiva rock-subgenre, Canterbury Sound, har detta distrikt något för alla resenärer. På grund av blomstrande turism, Accessible Canterbury Holiday Rentals riklig. Låt Handiscover hjälpa dig att upptäcka precis rätt hyra egendom för din semester!

Saker att göra i Canterbury

Herne Bay och klocktornet

Adress: Herne Bay
Hemsida: Klicka här

Hem till den magnifika Herne Bay Clock Tower, är bukten en härlig dagstur fylld med blått vatten och varma sträckor av sand. Börja utforska klocktornet och flytta sedan in på det gamla romerska fortet. Efter arkitektur och sightseeing kommer naturälskare vill kolla in Wildwood Trust för att komma nära och personligt med några fyrbenta vänner. Innan du går hem, ta en bit att äta på en av de många kaféerna, restaurangerna och vinbarerna. Herne Bay är ganska platt utan kullersten gör staden ganska lätt att navigera med rullstol. Funktionshindrade personer har också tillgång till buktens museum som har en hiss upp till första våningen från marknivå. Herne Bay Little Theatre har också gjort stora framsteg mot full tillgänglighet för funktionshindrade under de senaste åren.

Canterbury domkyrka

Adress: Cathedral House, 11 The Precincts, Canterbury CT1 2EH, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Planera att tillbringa en eftermiddag på Canterbury Cathedral där du kommer att se en av de äldsta och mest kända bitarna av religiös arkitektur. Innan ens in, ta in den stora storheten i denna kyrka. Gå in i den stora entrén för att behandlas till imponerande välvda tak, glas, förgylld inredning och mycket mer. Sedan, ta dig igenom för att se ännu mer av denna byggnad som har stått sedan år 597! Domkyrkan är en Medeltida byggnad som gör tillgängligheten svår i vissa områden, men många områden är rullstolsvänliga och personalen är alltid villig att hjälpa till. För att läsa katedralens officiella Access Stement cslicka här.

Canterbury Sagor

Adress: St Margaret’s St, Canterbury CT1 2TG, Storbritannien
Hemsida: Klicka här
Semester i Canterbury skulle inte vara komplett utan en Canterbury Tales turné. Boka en guidad tur för att fördjupa dig i historien och de berömda verken av Chaucer. Börja utforska med costumed tecken bedecked i period kostymer. Låt sedan din guide leda dig genom historien på denna handikappvänliga busstur. Innan du bokar, ring i förväg för att säkerställa tillgången på rullstolssittplatser.

Tillgänglighetsanpassade boenden Canterbury

Från stugor med självhushåll till posh lägenheter och hotell, Handiscover tillgängliga Canterbury semesterbostäder för dig. Välj den åtkomstnivå du behöver och antalet gäster för att hitta det perfekta utrymmet för dig. Sedan, boka med Handiscover för bästa handikappvänliga boenden! Välj bland sådana funktioner som steg fria entréer, hissar och rulla i duschar i vårt nätverk av hotell, lägenheter och semesterbostäder.

Hur ta sig runt Canterbury

Tillgång Canterbury med taxi, buss och tåg. Ring i förväg för hjälp på sydöstra tåg. Boka sedan 12 timmar i förväg för att säkerställa hjälp och ordentliga sittplatser finns tillgängliga. Välj bekväma taxibilar eller privata fordon för ännu mer resande frihet. För det mest omedelbara transportsättet, åka bussar som oftast är utrustade med specialsittning och tappade ingångar.

Add Comment

Click here to post a comment