Äldre Resenärer Caldey ön Demografiska Familj med barn Geografi Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Storbritannien

Caldey Island tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Caldey Island tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Caldey Island

Föreställ dig själv av Wales kust på de mest idylliska och fridfulla öar någonstans i världen. Historien om Caldey Island ensam går tillbaka cirka 1500 år, och det har varit en del av Storbritanniens landskap och historia i flera generationer. Utsikten är hisnande och vädret kommer säkert att få dig att känna dig avslappnad och rätt hemma! Du kanske tror att din fysiska funktionshinder hindrar dig från att resa till en sådan destination på grund av bristande tillgång, men tänk över den tankelinjen.

Handiscover, en svensk baserad semesterbostad bokningssida som specialiserat sig på sourcing tillgängliga hotell och lägenheter för en mängd olika funktionshindrade semester i hela Europa och utanför är glad att vara till tjänst för dig. För att planera din tillgängliga semester lägenheter Caldey Island, bara att gå till vår hemsida. De har kontrollerat flera typer av accesibility1-1 boende på Caldey Island, och nu är det bara upp till dig att bestämma var du ska bo. Detta är en mycket lugn och avkopplande plats att tillbringa din semester, och de kan säkert rymma dig även om du är i rullstol.

Tänk på att Handiscover gör det till deras verksamhet att tillhandahålla de bästa tillgängliga hotell och lägenheter som är väl anpassade till dagens resenär med begränsad rörlighet. De kan ge praktisk vägledning till dig om hur man gör detta till en resa för livet, så nu är det dags att börja omsätta den drömmen i handling. De har sitt säte i Sverige, men kommer snart att öppna kontor i Norden och Storbritannien också. Företaget har verkligen en regional närvaro som du kan vara lugn i när du planerar dina resor.

Påbörja planeringsprocessen idag. Titta på de alternativ som är tillgängliga för dig online på Handiscover, packa dina väskor och njut av dina tillgängliga semesterbostäder Caldey Island. Du förtjänar det!

Add Comment

Click here to post a comment