Äldre Resenärer Bristol Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Bristol tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Bristol tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

För en fantastisk semester i Bristol

Invanda i historien men med massor av moderna attraktioner, är Bristol ett underbart resmål för alla resenärer. Fördjupa dig i historiska platser som Cabot Tower och Gloucester Road. Sedan, Roam på gatorna och du hittar fantastisk graffiti av den kontroversiella konstnären, Banksy och andra gatumålare. Bo i hjärtat av staden eller i närheten med handikappanpassade tillgänglighet Bristol semesterbostäder bokas med Handiscover. Få allt du behöver i en hyra för att ha Bristol semester du förtjänar!.

Saker att göra i Bristol

Bristol akvarium

Adress: Anchor Road Harbourside, Bristol Avon BS1 5TT
Hemsida: Klicka här

Besök Bristol Aquarium för att se hundratals inhemska och exotiska havsdjur inom otroliga skärmar som Coral Seas, Might Amazon och Storbritanniens enda akvarie botaniska hus. Bristol Aquarium är dedikerade till att göra akvariet roligt för alla besökare och erbjuder rullstolar att låna tillsammans med steg gratis ramper och multi-level visningsområden att vara rullstolsvänlig.

Handla oberoende

Adress: Olika
Hemsida: Klicka här

Med vad som, utan tvekan, är den längsta sträckan av oberoende butiker i Europa, bristol är en shoppare paradis. Bläddra bland sällsynta poster på Rise Music innan du går över till Cox och Baloney där du hittar vintage kläder och husgeråd. Fortsätt vidare för att hitta andra vintage musikaffärer, udda kläder och återförsäljning butiker och mycket mer. Varje butik erbjuder en annan nivå av tillgänglighet för dem med funktionshinder, men beskyddare och ägare är vanligtvis redo att hjälpa till vid behov. Om du har en specifik butik i åtanke, är det bäst att ringa i förväg.

Ta in en show

Adress: Olika
Hemsida: Klicka här

Oavsett om du vill ha den posh och stora omgivningen av Hippodromen eller edginess av en liten, oberoende teater, bristol har en show för dig. Känd för musik, konst och blomstrande kreativitet, är Bristol platsen att upptäcka något nytt. Många teatrar erbjuder rullstolstillgänglighet sittplatser och andra funktioner för funktionshindrade. Hippodromen, specifikt, har speciella sittplatser för rullstolsanvändare, inklusive de som stannar kvar i sina stolar och de som överför ut. Det finns också boenden gjorda för dig som är hörsel- eller synskadad. Även om dessa funktioner, särskilt sittplatser, är tillgängliga för alla föreställningar, är det absolut nödvändigt att ringa i förväg för att säkerställa tillgänglighet. Om du vill veta mer om bokning framåt och de olika funktionerna teatern erbjuder besök deras Access Statement Guide.

Tillgänglighetsanpassade boenden Bristol

Oavsett om du vill ha avskildhet i självhushåll semesterbostäder, lägenheter och stugor eller fullservice hotell, har Handiscover den perfekta Bristol hyra för dig. Befolkas av allt från posh hotell till urbana gömställen, bristol har val galore perfekt för singlar, par och hela familjer. Välj bland sådana funktioner som hjul i duschar, steg fria entréer, hissar och mer och vi visar dig lägenheter, hotell och andra vaction hyror för att göra din semester bekväm.

Hur ta sig runt Bristol

Med en rad allmänna och privata transportalternativ är Bristol en lättnavigerad stad för funktionshindrade resenärer. De flesta bussar och tåg har rullstolsåtkomst inklusive specialsittplatser och fällda golv. Resa i stil genom att boka ett privat fordon och chaufför eller hyr din egen bil. Fråga om ett Blue Badge-pass för särskild parkeringsåtkomst.

Add Comment

Click here to post a comment