Äldre Resenärer Brighton Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Stränder Våren Yngre resenärer Storbritannien

Brighton tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Brighton tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en bra semester i Brighton

Fylld med udda butiker, eklektiska restauranger och en ung, fri-spirited luft, är Brighton en av Storbritanniens coolaste städer. Befolkad av roliga och tillgängliga restauranger och sevärdheter, är denna stad idealisk för funktionshindrade resenärer, följeslagare vårdgivare och hela familjer! Boka Accessible Holiday Rentals Brighton med Handiscover för att få boenden som passar alla dina behov och njut av denna otroliga stad!

Saker att göra i Brighton

Churchill-torget

Adress: Russell Pl, Brighton BN1 2RG, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Få din shopping fix på Churchill Square, ett slutet köpcentrum som innehåller över 80 butiker. Enkelt att nå med bil, torget ligger också bara 10 minuters promenad från Brighton Station. Börja din shoppingtur genom att läsa de större butikerna på de två första nivåerna som innehåller många stora märkesbutiker. Efter shopping tills du släpper, gå upp till tredje våningen som innehåller den spretiga food court. Prov från många populära matkedjor som ofta innehåller en unik brittisk twist! Två tillgängliga badrum finns tillgängliga för rullstolsburna, en med en vänsteröverföring och den andra med en högerhand. Det finns hissar, rulltrappor och trappor tillgängliga för att nå övervåningen.

Kungliga paviljongen

Adress: 4/5 Pavilion Buildings, Brighton BN1 1EE, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Utforska detta anmärkningsvärda exempel på 1700-talets arkitektur som tog mer än 3 decennier att slutföra. Ursprungligen byggd som en tillflyktsort vid havet för George, Prince of Wales, skapades denna spretiga paviljong i indo-islamisk stil. Influerad av kinesiskt och indiskt mode är interiören inte mindre dekadent än utsidan och har imitationer av bambutrappor och snidade palmer. Hela bottenvåningen är tillgänglig för dem med funktionshinder nedskrivningar och rullstolar finns tillgängliga för användning, dock är den övre våningen inte tillgänglig. Även på bottenvåningen besökare kan visa en video om hela palatset så ingen besökare lämnas utanför upplevelsen. Funktionshindrade besökare får också rabatter.

Brighton Leksak och Modell Museum

Adress: 52-55 Trafalgar St, Brighton BN1 4EB, Storbritannien
Hemsida: Klicka här
Få en inblick i den roliga och nyckfulla sidan av historien på Brighton Toy & Model Museum. Med över 4000 kvm. fötter utrymme och över 10.000 leksaker detta är en underbar destination för alla åldrar. Även om museet är inrymt i en viktoriansk byggnad, har det gjorts många anpassningar för att välkomna gäster på alla förmåga nivå. De flesta offentliga platser har tillgänglighet för både standard och motordrivna rullstolar, men rörlighet skotrar är inte tillåtna på grund av ramp begränsningar.

Tillgänglighetsanpassade boenden Brighton

Ett brett utbud av tillgängliga Brighton hotell, lägenheter och stugor är bara några klick bort. Börja din sökning genom att välja från våra olika nivåer tillgängliga boenden. Välj sedan från vårt breda urval av moderna lägenheter, historiska hotell och semesterbostäder med självhushåll. Välj ditt boende baserat på sådana funktioner som att ha en hiss, rulla i duschar och stegfria entréer för funktionshindrade. Slutligen, helt enkelt boka med Handiscover för att få de absolut bästa alternativen för din semester. Här är en pålitlig och vacker boende visas på vår hemsida. Om du vill ha fler val, bara kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien). Handiscover ger dig alltid unik designad personlig service. Klicka på bilderna för att se mer detaljinformation om tillgängligheten i och utanför fastigheten!!

brighton kitchen

Palm Tree Cottage ligger på den vackra kusten på landsbygden i West Sussex och är ett lugnt och fridfullt läge med stranden bara 50m bort och floden Adur som löper bakom. Den lokala stranden är nu hem för en nyligen färdig tillgänglig strandpromenad, som sträcker sig längs en bra mil, med fantastisk utsikt över sydkusten. Det är fullt tillgängligt. Du kan njuta av en badrum med inrullnings dusch med stol och toalett med en eller två grab rails här. Kom och njut av din semester i detta underbara boende.

 

Hur ta sig runt Brighton

Traversing denna kompakta stad görs lättst vid fot eller rullstol. Busstransport och bekväma taxibilar är också ett alternativ när fot / stol resa inte är ett alternativ. Ring i förväg för att boka en taxi med rullstolsvänlig tillgång för den mest bekväma och bekväma resan runt staden.

Add Comment

Click here to post a comment