Äldre Resenärer Blackpool Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Stränder Våren Yngre resenärer Storbritannien

Blackpool reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

För en härlig semester i Blackpool

Besök en av de mest populära och spännande resmål i Storbritannien, Blackpool! Fylld med dussintals attraktioner och kulturella pärlor, kan Blackpool avnjutas av alla äventyrare, oavsett din ålder eller rörlighet krav.

Men när det gäller tillgängligt boende är det viktigt att veta exakt hur tillgänglig platsen faktiskt är. Hotell och lägenhetsuthyrning kan vara vaga när de beskriver tillgängligheten till sina rum.

Med ett utbud av tillgängliga boenden som finns på vår hemsida, Handiscover

ger förtroende och tydlighet i att veta exakt vad du får när det gäller tillgänglighet. Kolla in våra Blackpool listor på hemsidan nu och boka i förtroende!

 

Skriv dit du vill åka så visar vi dig det bäst tillgängliga boendet i det området!

 

 

Att upptäcka i Blackpool

För att spara dig ansträngningen har vi sammanställt en lista över rullstolsanpassade attraktioner som vi tror kommer att ge dig det bästa intrycket av den vackra staden Blackpool.

  • För det första, för dem som söker visuell underhållning, det finns gott om teatrar inklusive Grand Theatre.

 

  • För det andra, där du kan fånga aktuella filmer i en elegant miljö. Besök sedan Winter Gardens, ett nöjesnav, för att handla, fånga en film, besöka balsalen eller ens delta i en opera.

 

Blackpool Beach and Pier

 

 

  • Dessutom, Om utomhus utforskning är mer din hastighet, sedan försöka Pleasure Beach. Här finns dussintals shoppingstånd och matförsäljare tillsammans med åkattraktioner och spel.

 

Blackpool Horizon

 

  • Därefter erbjuder South Promenade en lugn, naturskön väg att resa ner och se märkliga konstverk av popartist, Sir Peter Blake tillsammans med världens största spegelboll!

 

 

Tillgänglighetsanpassade boenden i Blackpool

För att göra din vistelse så bekväm som möjligt, kolla handiscover utbud

av fullt tillgängliga boende och vara säker på att veta ditt boende helt uppfyller dina rörlighetsbehov. Vi har redan klassificerat våra boenden i nedanstående tre kategorier:

  • Du kan gå och klarar av att gå uppför några trappor
  • Du sitter i en vanlig rullstol och klarar ett steg i taget
  • Du behöver fullt tillgängliga boenden

Allt du behöver göra är att välja det boende som bäst passar din rörlighet. Vi garanterar att var och en av våra boenden har de funktioner du behöver för att njuta av din semester! Kolla in Handiscovers stora

variation av tillgängligt boende i Blackpool nu och res med komfort och sinnesfrid!

 

 

För närvarande erbjuder vi £ 25 rabattkupong för din första bokning !!

 

För mer information om boendena och rabattkupongen kan du kontakta dem via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien).

 

 

 

Add Comment

Click here to post a comment