Äldre Resenärer Birmingham Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Birmingham tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Birmingham tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

För en bra semester i Birmingham

Prova både autentiska engelska läckerheter och kryddiga indiska rätter i denna spännande och mångsidiga stad perfekt för alla resenärer. Ta in historiska platser och museer tillsammans med en spännande nattlivsplats när du besöker denna livliga storstadsstad. Boka en Tillgänglig Birmingham Semesteruthyrning med Handiscover att stanna mitt i hjärtat av kulturen och spänning för din semester!

Saker att göra i Birmingham

Cadbury världen

Adress: Linden Rd, Bournville, Birmingham B30 1JR, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Mer än ett museum, butik eller fabrik, dessa interaktiva utställningar sätta den söta världen av Cadbury choklad till liv. rätt in i en flod av fin mjölkchoklad när du åker 4-D Crunchie Rollercoaster bio. Välj mellan rörelseaktiverade stolar och statiska, rullstolsvänliga utrymmen för rörelseanpassade. Ring i förväg för att säkerställa tillgänglighet. Efter att ha tagit din virtuella resa kan du utforska en kopia av den ursprungliga Cadbury-butiken från 1824 och se hur choklad görs i de interaktiva videorna och demonstrationerna. Slutligen får smaka konfekten från världens största Cadbury-butik och Cadbury Cafe! Den stora majoriteten av Cadbury världen är helt tillgänglig, dock har förpackningsanläggning område inte rullstolstillgänglighet.

Birmingham tillbaka till ryggar

Adress: 50-54 Inge St, Birmingham B5 4TE, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Besök den sista överlevande domstolen av hus som byggdes, bokstavligen, rygg mot rygg. Skapad för att hysa den snabbt växande befolkningen under 1800-talet, de flesta revs av 1970-talet. Denna sista återstående domstol fungerar nu som ett museum med autentiska tidstypiska möbler som kan beröras. Boka i förväg för en guidad tur. Medan det finns trappor i hemmen, bottenvåningen berättande och virtuella turer tillgängliga för att göra museet tillgängligt för funktionshindrade besökare och rullstolsanvändare. Efter turnén, granska den autentiska 1930-talets söta butik som också har accessiblity!

Birmingham Hippodrome

Adress: Hurst St, Southside, Birmingham B5 4TB, Storbritannien
Hemsida: Klicka här
Ta in en show på den mest besökta teatern i Storbritannien! Sitt i plysch, klassiska röda sammetssäten i denna lyxiga teater som ligger på Hurst Street. Med både klassiska och moderna produktioner är Hippodromen en fröjd för alla teaterälskare. Hippodromen är särskilt välkomnande för människor av alla förmåga nivåer och innehåller en mängd funktioner för dem med rörelsehinder, inklusive steg gratis hissar, specialitet sittplatser och ambulant toaletter. Särskilda föreställningar tillgodoser också dem med visuella eller ljud funktionshinder tillsammans med avslappnade föreställningar för teaterbesökare med autism.

Tillgänglighetsanpassade boenden Birmingham

Med garanterat tillgängligt birmingham boende från Handiscover, kan du vara säker på din vistelse kommer att vara bekväm och bekväm. Bläddra bland vårt urval av lägenheter, stugor, hotell och semesterbostäder för att hitta en som är perfekt för dig och dina medresenärer. Välj mellan alternativ som hissar, hjul i duschar och mer för att få de fantastiska semesteruthyrningar du förtjänar! Handiscover har åtagit sig att göra din semester speciell med alla våra anpassade lägenheter, tillgängliga hotell och handikappanpassade stugor. För närvarande har vi inga boenden i Birmingham som visas på hemsidan, men du kan kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien)

Vi är alltid redo att erbjuda dig den bästa personliga service.

 

Hur ta sig runt Birmingham

8 olika järnvägslinjer korsar staden för att du enkelt ska ha tillgång till alla större arenor och sevärdheter. Ta buss eller tunnelbana för ännu fler alternativ med många fordon som har sänkta golv och andra funktioner för att göra funktionshindrade resor lättare. Hylla en taxi för snabb transport när du har bråttom eller har tungt bagage.

Add Comment

Click here to post a comment