Äldre Resenärer Bad Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Bad tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Bad tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Bath

Upplev underverk i denna historiska stad som är känd för sin romerska arkitektur och varma vårbad. Ta en föreställning på en av 5 grand teatrar och upplev stadens rika musikaliska tradition. Välj din Accessible Holiday Rentals Bath för att njuta av denna vackra stad med all bekvämlighet, komfort och stil du förtjänar. Boka med Handiscover idag för de bästa semester!

Saker att göra i Bath

Romerska bad

Adress: De romerska baden, Abbey Churchyard, Bath BA1 1LZ
Hemsida: Klicka här

Se de härliga baden som staden byggdes på! Börja med att ta in Bath-museet som har Den heliga våren, romerska templet, Bath House och artefakter. Granska museet som costumed tecken guidar dig sedan handla i de exklusiva museibutikerna som säljer handgjorda hantverk, souvenirer och lyxiga badprodukter. Slutligen, ta en bit mat på det eleganta Pump Room eller den moderna Roman Baths Kitchen. Baden erbjuder en mängd funktioner för dem med funktionshinder oro inklusive rullstolsvänliga hissar, ljudguider och ledstänger. Omkring 90% av webbplatsen anses funktionshindrade tillgängliga, men eftersom baden är under jord, det finns några områden där stegen är oundvikliga. Personalen vid baden är väl bevandrade i att leda gästerna till rutter med optimal tillgänglighet så börja din turné genom att fråga vid informationsdisken.

Bad modemuseum

Adress: Assembly Rooms, Bennett St, Bath BA1 2QH, Storbritannien
Hemsida: Klicka här

Prova ett museum med lite flare när du besöker Fashion Museum of Bath. Fylld med mer än 100.000 bitar, ger detta museum dig en titt på de verkliga kläder människor bar från slutet av 16-talet och framåt. Tillgång för alla har varit en hörnsten i skapandet av museet och även själva webbplatsen. Steg fri, rullstolsvänlig tillgång finns på bottenvåningen tillsammans med en rullstol att låna, tillgängliga badrum och parkeringsplatser.

Sally Lunns historiska mathus & museum

Adress:
Hemsida: Klicka här

Byggd nära slutet av 1400-talet Sally Lunn’s är ett av de äldsta hemmen i Bath och födelseplatsen för Sally Lunn Bun. I likhet med det söta briochebrödet i Frankrike serveras denna luftiga delikatess under lunchtimmarna. Efter provtagning denna autentiska behandla, besök museet som inkluderar det ursprungliga köket bullen först producerades i! Webbplatsen för äta huset säger att anläggningen är tillgänglig för rullstolsanvändare men ger inte detaljer. De med särskilda funktionshinder oro eller allergi oro kan ringa +44 1225 461634.

Tillgänglighetsanpassade Boenden Bath

Från historiska hotell till nyrenoverade lägenheter, vårt urval av tillgängliga Bath semesterbostäder har något för alla. Börja med att välja vilken nivå av tillgänglighet du behöver bland annat i rummet hissar och hjul i duschar. Välj sedan bland tillgängliga fastigheter inklusive mysiga stugor, moderna lägenheter och posh hotell. Slutligen, boka din semester och börja planera resan för livet!

Hur ta sig runt Bath

Även om hela staden anses vara en UNESCO världsarvslista, anses Bath vara handikappvänlig och ständigt förbättra. Besök gallerier, museer och andra turister platser för att hitta både hjälpsam och utbildad personal tillsammans med elektrisk skoter uthyrning.

Add Comment

Click here to post a comment