Äldre Resenärer Anglesey Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Anglesey tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Anglesey tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Isle of Anglesey är en framstående naturlig skönhet och har ett av de mest skiftande landskapen i Storbritannien. Den har 125 miles av häpnadsväckande kust mot en dramatisk bakgrund av bergen i Snowdonia. Denna dolda ö är ansluten till Wales med två broar: Menai Suspension Bridge och Britannia Bridge. Den idylliska Anglesey är en hisnande plats när som helst på året så se till att packa din kamera. Här vill vi presentera dig lite information om vad du ska spela, vart du ska gå och hur du tar dig runt! Är du redo att vara med oss?

TOPP 3 HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I ANGLESEY

Anglesey hav zoo

Adress: Brynsiencyn, Llanfairpwll LL61 6TQ, Storbritannien
Hemsida: klicka här

Om du är nyfiken på vad som gömmer sig i haven runt kusten ta ett besök på den största akvariet i Wales. Det skyddar över 150 inhemska arter av Storbritanniens marina vilda djur som hajar, sjöhästar, bläckfisk eller hummer. Dessutom, om du drömde om att utforska undervattensvärlden kommer du att bli glad att höra att detta nu är möjligt. Gör din dröm till verklighet genom att dyka utan att bli våt med hjälp av nya Virtual Scuba Simulator.

Foel gård parkerar

Adress: Brynsiencyn, Llanfairpwllgwyngyll LL61 6TQ, Storbritannien
Hemsida: klicka här

Foel Farm ligger i ett vackert läge; det har utsikt över både slottet Caernarfon och Snowdonia. Alla besökare är inbjudna att träffas, klappa och mata djuren. Vidare finns det en på plats Café och Bistro Bar, en Present Shop och även en ChokladVerkstad. Här choklad hantverkare hantverk aptitretande choklad. Klassisk choklad, praliner, fondants och chokladlikörer finns alla på Chocolate Shop.

Anglesey transport- och jordbruksmuseum

Adress: Tyddyn Pwrpas, Newborough LL61 6TN, Storbritannien
Hemsida: klicka här

Anglesey Transport and Agriculture Museum webbplats kallar turnén av detta imponerande museum en “tidsresor” upplevelse. Att vara det största museet av denna typ i Wales. Här finns 60 glänsande klassiska bilar och fordon från 1920-talet och framåt. Detta museum är ett underland för bilentusiaster. Här kan du gå runt i timmar och beundra de rullande konstverken. Den visar bilar, motorcyklar, kommersiella och fordon gård samt skåpbilar och militära fordon.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE BOENDEN I ANGLESEY

Vi har ett brett urval av boende anpassade för gäster med olika åtkomstkrav. Oavsett om du planerar en lång helg paus i landet, en romantisk stadssemester, eller en avkopplande semester hittar du ett utmärkt urval av tillgängliga, rullstolsvänliga, ställen att bo.

Här är några av de pålitliga och bekväma boenden på vår hemsida. För närvarande har vi tillgång till mer än 150.000 hotell i över 50 länder. Om du vill ha personlig support, kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien). Tveka inte heller att använda våra £ 25 rabattkupong för din första bokning!! Klicka på bilderna för att se mer detaljinformation om tillgängligheten inom och utanför fastigheten!

Vad du behöver göra är att välja den typ av inaktiverad åtkomst du behöver. Därefter, utforska vårt urval av semesteruthyrning som uppfyller dina kriterier. Våra semesterbostäder har funktionshinder funktioner såsom beskrivningar i punktskrift, rullstol-tillgänglighet, blinkande nödbelysning, och handikappanpassade badrum med grab-barer och roll-in duschar, steg-fri entré eller hissar.

TA DIG RUNT ANGLESEY MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Anglesey är en lantlig och gles region. Följaktligen måste du noggrant planera ditt besök. Taxi, buss, bil och tåg är alla genomförbara alternativ för att utforska Anglesey.

RULLSTOLSANPASSADE BUSSES

Liksom mycket av England, i Anglesey kollektivtrafik är handikappanpassad; de flesta bussar har tillgängliga sittplatser och ingångar, Men när det är möjligt är det bäst att ringa i förväg för att bekräfta tillgången på tillgång ramper och speciella sittplatser.

TILLGÄNGLIGA TÅG

Det finns gott om ställen att gå till och saker att göra på Isle of Anglesey för personer med funktionshinder. Därav de flesta av tågen i området är rullstolsanpassade, så om du vill lämna bilen kan du fortfarande ha en bra semester.

HYRA EN TILLGÄNGLIG BIL OCH FÖRARE

Det finns ganska många pålitliga och tillgängliga taxitjänster i Anglesey-området. Dessutom finns det extremt pålitliga och konkurrenskraftigt prissatta bussar med rullstolsåtkomst. Med en coach privat hyra kommer din resa att vara så problemfri som möjligt.

Add Comment

Click here to post a comment